Celebrity

25. února 2023 06:00

Karolína Oehmová

Patricie Pagáčová si sáhla na dno. V nervech musela najít nechutného švába

Šampioni (4) – Patricie Pagáčová hledá švába

Patricie Pagáčová si v zábavném pořadu, v němž hlavní roli hrají zvířecí rekordmani, sáhla na dno. V jedné z disciplín musela v zakrytých akváriích najít mezí dalšími druhy havěti holýma rukama tu snad úplně nejodpudivější, a to švába. Jak si s úkolem poradila?

Oblíbená zvířecí show se doposud mohla zdát jako podívaná s roztomilými a šikovnými mazlíčky. Nyní tomu tak ale rozhodně nebude. Čtvrtá epizoda bude opravdovým testem odvahy zejména pro herečku Patricii Pagáčovou (34). Ta je známá jako velká milovnice zvířat – a možná právě proto do tohoto pořadu s radostí šla. Už se startem soutěžní disciplíny ale nejspíš začala litovat.

Tři tajemné boxy a jeden šváb

Ve čtyřech tajemných boxech bude muset najít jednoho švába. Už jeho hledání pro ni nebude vůbec příjemné, ještě horší ale bude to, co je ukryto v ostatních akváriích – bude muset sahat mezi potkany, cvrčky, sliz a mnoho dalších ne zrovna příjemných věcí.

Mohlo by vás zajímat: Alice Bendová se dusila piškoty v boji proti kryse. Měla jsem si více vytahávat tváře, uznala

„Opravdu se strašně bojím, nemůžu to udělat,“ nechala se slyšet Patricie Pagáčová. Její nervy začaly pracovat na plné obrátky a strach se rozjel na maximum. Jestli dokáže tento úkol nakonec splnit, se dozvíte v show Šampioni v sobotu ve 20:15 na Primě. Jako VIP host dílu bude herec Martin Kraus (39).

V pořadu není důležité vyhrát, ale zúčastnit se a pomoci dobré věci. Soutěžící s nejvyšším počtem bodů se stane vítězem a svou výhru, která bude ve formě hodnotných darů, věnuje zvířecímu hrdinovi, jenž pomohl člověku, případně zvířecí charitativní organizaci. V každém díle navíc představíme rady a tipy od odborníka, které se týkají zvířat vystupujících v daném díle.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.