Celebrity

9. října 2022 06:00

Karolína Oehmová

Míša Petřeková odtajnila přítelovy touhy: Chtěl by třeba pět dětí. Plánují rodinu?

Michaela Petřeková promluvila o dětech

Michaelu Petřekovou (25) mohli diváci oblíbeného seriálu z prostředí zoologické zahrady jako Markétu vidět v přítomnosti dětí. Jak si s nimi rozuměla a plánuje vlastní rodinu?

Coby protivná Markéta neměla Michaela Petřeková děti svého seriálového partnera a soudce Petra příliš v lásce. Jakmile se ale vypnuly kamery, vztah herečky Míši Petřekové k dětem byl úplně opačný. „Mám je moc ráda, jsou to takové opice. Občas to bylo náročné, aby udržely pozornost a my s nimi tu živelnost, protože přece jenom mají mnohem víc energie. Bylo to ale super. Myslím, že jsme si dost přirostli k srdci,“ prozradila herečka v live streamu pro Prima Ženy.

S dětmi hraje na place, vlastní zatím nechce

Sama ale zatím o rodině neuvažuje, s dětmi si vyhraje dost na place. „Mám to štěstí, že s dětmi hraji dost, sama bych je ale ještě nechtěla. Myslím, že to s nimi umím a jsem mateřský typ, mám ale ještě čas. Vypůjčit si a odevzdat,“ směje se Petřeková, která si zatím s partnerem užívá bezstarostného života.

Možná to ale nebude dlouho trvat a přece jen se dočkáme oznámení těhotenství. Míšin přítel by prý totiž na potomcích nešetřil. „Chtěl by třeba pět dětí. Ať si to ale porodí sám a já to potom budu vychovávat s ním. Bavili jsme se, že bychom do budoucna chtěli děti. Zatím jsme ale oba mladí, jdeme za kariérou. Chceme toho ještě spoustu zažít a mít svobodu,“ prozradila sympatická herečka, na kterou se diváci mohou po pauze opět těšit v seriálu z prostředí zoologické zahrady.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.