Haďák zuří. Složil pro Sid píseň, ona ale natočila zamilovaný duet s Filipem

ZOO (112) – Zpívání Sid a Filipa

Šimon Bilina (27) nemá jako Adam svého kolegu Filipa v podání Tomáše Kluse (36) zrovna v oblibě. Moc dobře cítí, že je pro něho sokem v lásce. Tím spíš ho vytočí skutečnost, že udělal pro svou milou Michaelu Pecháčkovou (19) coby Sid nádherné gesto, zatímco ona upřednostnila Filipa. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Sid se jako náhradnice legendární Lady X osvědčila a sklízí úspěchy nejen coby ošetřovatelka s patentem na unikátní metodu líhnutí vajíček želvy obrovské, ale i coby zpěvačka. Jako Lady Y zaujala natolik, že ji v zoologické zahradě vyhledá majitel soukromého rádia a nabízí jí možnost zúčastnit se pěvecké soutěže. Zádrhelem je však nutnost tvořit duo. „Ale já zpívám sama, nemám s nikým nic nacvičeného,“ odmítá s díky Sid, již nepřesvědčí ani nabídka sehnání partnera nebo lákavá finanční výhra.

Rozhovor v infocentru slyší i fotograf Filip a bez váhání na jedinečnou příležitost zareaguje. Podaří se mu Sid přesvědčit, aby spolu přece jen soutěžili. V dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, tak natočí zamilovaný klip. Kameramanem se stane nenapravitelný lovec žen Franta Kolman. Ačkoliv ustál potenciální duševní problémy, kdy bláznil z dvojčat Izy a Tes, maléry se ho drží stále. Sid to totiž pěkně zavaří.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Bez jejího i Filipova vědomí nahraje záznam na webovou stránku rádia. Jenže mezitím se bohatá dědička sklářského impéria dozví pravý důvod, proč se Filip tak angažuje. „Nemám žádný hudební ambice, ta soutěž mě moc nezajímá. Ale je to možnost, jak strávit s Aničkou čas, a zjistit, jak na tom jsme,“ přizná Filip kamarádovi Romanovi u oběda. Netuší, že jejich rozhovor vyslechne Sid a kvůli tomu okamžitě změní názor na svou účast.

Čtěte také: Zděšený Albert se strachuje o zdraví. Tuší, že Kristýna plánuje zákeřnou pomstu

Naneštěstí o ničem z toho neví Haďák, k němuž se dostane pouze informace, že Sid bude soutěžit s Filipem. Je to pro něho o to větší rána, že pro svou lásku složil písničku a chtěl se pěveckého utkání účastnit s ní. Rozzuřený k ní proto přiběhne a strhne se ostrá hádka. „To jsi za celý den neměla čas mi to říct? Proč zase něco podnikáš mně za zády?“ běsní Haďák.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.