Hrozivý útok na Katku rozběsní Charlieho. Dostanu vás, varuje starostu

ZOO (113) – Útok na Katku?

Jen co se Marek Němec (42) dal jako Charlie konečně dohromady s Katkou v podání Lucie Šteflové (27), hned musí řešit nebezpečný incident. Někdo z proradných úředníků či podnikatelů totiž nalíčí na krásnou zrzku past a hodlá ji zastrašit výbuchem v její bezprostřední blízkosti. Charlie naštěstí ihned zasahuje. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Vztah Katky Kytkové a lotra Charlieho coby novodobého Robina Hooda byl komplikovaný od první chvíle. Majitelka psího útulku se domnívala, že se v šéfovi netradiční firmy založené na dvojčatech neskrývá ani kousek dobra. Jeden čas si dokonce myslela, že je to prachobyčejný pasák. Naštěstí jim Izy a Tes připravily dokonalý plán lásky, který po několika eskapádách nakonec zafungoval.

Katka a Charlie tvoří aktuálně šťastný pár a zamilovanost jim schvaluje i Katčin děda, jenž byl v jejich románku posledním zásadním zádrhelem. Zdá se ale, že klid tito dva asi nikdy mít nebudou. V dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, totiž dojde k nečekanému výbuchu popelnic zrovna ve chvíli, kdy kolem sympatická rusovláska prochází. Díkybohu je Charlie nedaleko a otřesené přítelkyni bleskově zavolá záchranku.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Po přivolaných policistech žádá náležité vyšetření. „Říkám vám, že to bylo načasované. Byl to záměr!“ je přesvědčený Charlie, podle něhož se strůjci exploze snaží Katku zastrašit kvůli jejímu vytrvalému odmítání prodat pozemek s útulkem. Strážci zákona ale za celým incidentem žádný záměr nevidí. „Nedaleko je střední škola, byla to nějaká puberťácká akce,“ smetou jeho domněnky ze stolu.

Výhrůžné varování od Charlieho

Když ale Charlie spatří na místě výbuchu projíždět v autě starostu Bavora, okamžitě má jasno. Nečinnost a ledabylost policistů nahradí vlastní akcí. Už jednou se mu s týmem povedlo napálit vypočítavého starostu a neváhá se mu postavit znovu.

Čtěte také: Zděšený Albert se strachuje o zdraví. Tuší, že Kristýna plánuje zákeřnou pomstu

„Máte na svědomí tu včerejší ‚nehodu‘ s popelnicemi, a jestli s tím nepřestanete, dostanu vás,“ vletí rozzuřeně k Bavorovi do kanceláře a dá mu na srozuměnou, že proti němu stojí silný nepřítel. Pomůže tím Katce, nebo celou situaci jen zhorší? Byl za útokem skutečně starosta?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.