Domněnky Sid se potvrzují. Krásná Němka plánuje svést Adama

ZOO (115) – Němka pěje ódy na Haďáka

Michaela Pecháčková (19) tuší podraz. Teprve přednedávnem poprvé okusila coby Sid pocity žárlivosti vůči půvabné dceři ředitele německé zoologické zahrady a je přesvědčená, že se jejího Adama v podání Šimona Biliny (27) snaží svést. A má pravdu! Rozmazlená kráska si jde za notné podpory otce tvrdě za svým. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Sid si vřelých citů Judith Herrmannové vůči Haďákovi všimla téměř okamžitě. I kvůli tomu se nezúčastnila společné večeře s jejím otcem a ředitelkou Roklovou a raději si užila zábavný večer v baru ve společnosti fotografa Filipa, který je do ní stále zamilovaný. „Udělala jsi dobře. Bylo to strašně dlouhé a nudné,“ tvrdí jí Adam, když se mu Sid druhý den omlouvá, že na schůzku nedorazila.

Jenže krátce nato potká v infocentru Judith a její dočasný klid vezme rychle za své. „Udělala jsi velkou chybu, že jsi včera nepřišla. Tak dobře jsem se dlouho nepobavila. Adam je moc zábavný společník,“ usmívá se nadšeně krásná brunetka, jež se bez váhání před Haďákem svlékla v jedné z expozic. V dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, navíc zavdá Sid další důvody k pochybnostem a žárlení, když začne na Haďáka pět ódy. „Bavil nás celý večer historkami z Amazonie. Máš štěstí, že žiješ s tak odvážným mužem. Navíc je chytrý, zábavný. Co víc si přát,“ vyznává se okouzlená Judith.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Ukáže se, že domněnky bohaté dědičky sklářského impéria jsou pravdivé. Judith jí opravdu hodlá Haďáka přebrat a v celé akci navíc angažuje i svého otce. „Potřebuji, abys mi připravil podmínky. Vždycky jsi říkal, že dokážeš zařídit úplně všechno,“ připomíná mu rozmazlená dcerka. Herrmann sice dle jejího přání nabídne Adamovi exkluzivní spolupráci, jenže ošetřovatel hadů si bere čas na rozmyšlenou, aby se mohl poradit se svou partnerkou. To půvabnou Němku rozladí, avšak rozhodně neodradí. Povede se její plán a svede ho?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.