Tomáš Klus oslavil narozeniny. Přála mu Eva Burešová s miminkem

ZOO (114) - upoutávka

Tomáše Kluse (37) překvapili kolegové z oblíbeného seriálu, zrovna když plnil mateřské povinnosti za Evu Burešovou (29). Jako fotograf Filip se totiž své spolubydlící Viky často stará o miminko. Zatímco měl plné ruce, za kamerami se chystalo překvapení.

Je už tradicí, že žádné narozeniny herců z populárního seriálu, nezůstanou bez povšimnutí. Krátce po Tereze Brodské tak slavil i její kolega Tomáš Klus. Herec a písničkář neskrýval radost, a dokonce si sám zazpíval. Poté sfoukl svíčku na narozeninovém dortu přímo na place a rozdával úsměvy i kousky sladké čokoládové dobroty. A protože ten den měl po boku jen nemluvně a Evu Burešovou, narozeninovou písničku si vyslechl právě od Evy.

„Vzpomínám si, že první narozeniny, na které si nepamatuji, byly osmnáctiny. To jsem nevěděl nic. Devatenácté už byly lepší,“ vzpomíná muzikant, který letos bude slavit v rodinném kruhu společně s nejstarší dcerou Josefínou, narozenou také v květnu. „Snažíme se dělat ty narozeniny tak, aby měl každý svoje, nemyslím tím mě, ale primárně děti. Teď je trošku výjimečná situace, kvůli tomu, že jsem se rozhodl, že trošku popracuju, abychom mohli udělat zahradu tak, jak si ji představujeme. Takže to je takový můj narozeninový dárek,“ prozrazuje herec, co si nadělí.

Ohodnoťte seriál ZOO na Kinoboxu

Stejně jako pro většinu z nás i pro Tomáše Kluse narozeninové dárky většinou bývají splněná přání. „My si natvrdo řekneme, co bychom chtěli, a to se snažíme splnit. Narozeniny svojí ženy i dětí si pamatuji, to mám velmi dobře uložené v hlavě. Občas se ale stane, že zapomenu, že slaví moje teta nebo bratranec. Jinak jsem v tomto celkem spolehlivý.“

Čtěte také: Drsný rozchod Mariky a Filipa. Fotograf schytá úder kytarou

A nejkrásnější dárek, jaký Tomáš kdy dostal? „To je Josefína, narodila se téměř na mé narozeniny. To je s čímkoliv jiným nesrovnatelné,“ usmívá se láskyplně herec a prozrazuje, že fanoušci seriálu ZOO, na jehož další díl se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, už jsou na něho milejší, než to bylo v okamžiku, kdy se objevil na obrazovce a začal se motat kolem hlavní hrdinky Sid v podání Michaely Pecháčkové. „Je to asi tak, že už mi prodají vodu na pumpě. Na druhou stranu je to vlastně strašně sympatické v rámci toho, že se daří lidi vtáhnout do děje takovým způsobem,“ směje se seriálový fotograf Filip, který využije každou příležitost, aby mohl být Sid nablízku.

Připomeňte si, jak spolu Filip a Sid zkoušeli zamilovaný duet na pěveckou soutěž:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.