Nevinná masáž přejde v líbání Viky a Filipa! Sid vše vidí

Ve vztahu mezi Evou Burešovou (29) a Tomášem Klusem (37) coby Viky a Filipem dojde k nečekanému obratu. Fotograf zoologické zahrady se zachová jako hrdina a i přes zranění se kvůli Viky klidně popere. Ta mu to oplatí starostlivostí a láskyplnou péčí, díky níž se sblíží více, než by si mysleli. Na první polibek Viky a Filipa se podívejte v exkluzivní ukázce.

Designérka Viky našla po náhlém návratu do Česka provázeném smutkem a zklamáním nečekanou oporu ve fotografovi Filipovi. Její nový spolubydlící v podání Tomáše Kluse se osvědčil jako spolehlivá chůva disponující zvláštní uspávací metodou. Navíc si s Viky bezvadně rozumí a dokáže ji povzbudit v těžkých chvílích. Na možný románek proto upozornila už i Danuše, díky jejíž poznámce si designérka poprvé přiznala, že by si s Filipem ráda začala.

Jejich sbližování ale dosud spočívalo většinou v přípravě snídaně, v péči o miminko nebo vzájemné starostlivosti. Filip ochotně pomohl Viky s vyměřováním prostoru k novému projektu, odnesl to ale ošklivým pádem ze žebříku. Zatímco se o něho krásná brunetka stará, on ji i s límcem na krku brání a ochraňuje, když je v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, překvapí naštvaný Ovčík. „Tohle jsme si nedomluvili. Měli jsme dohodu a prodala jsi mi firmu, tak teď nemůžeš brát zakázky, které bych měl mít já,“ soptí. Bez pozvání vstoupí k Viky do bytu a v záchvatu vzteku jí chce odnést notebook, v němž má veškeré podklady.

Tahanice skončí útokem na zraněného Filipa, jenž okamžitě padá k zemi. Vyděšený Ovčík na nic nečeká a zbaběle utíká pryč. Tato událost nakonec oba spolubydlící spojí více, než by je kdy napadlo. „Nemám tě hodit na pohotovost?“ obává se Viky o Filipovo zdraví. „Zase takovou ránu mi nedal,“ odmítá statečně fotograf, jenž nedávno dostal kytarou přes hlavu při drsném rozchodu. „Kouknu se na to, jestli to není potřeba namazat,“ nabízí se přesto Viky. Hřejivé doteky však postupně přecházejí v líbání a oba si užívají blízkost toho druhého. Netuší ovšem, že ve dveřích stojí Sid.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.