Filip se zalekl líbání. Ta pusa byla blbost, svěří se nervózně Viky

ZOO (117) – Nebudeme kazit naše přátelství

Románek mezi Tomášem Klusem (37) a Evou Burešovou (29) coby Filipem a Viky už byl na spadnutí. Hřejivé doteky krásné designérky se proměnily ve vroucí polibky, které fotograf opětoval. Jenže oba se vzájemné přitažlivosti zaleknou a první pusu zhodnotí jako hloupost. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Přátelství Viky a Filipa už není tak čisté, jak bývalo. Oba to k sobě táhne a jiskření nelze přehlédnout, dalšímu kroku se ale brání zuby nehty. I když přešla nevinná masáž Filipova krku v líbání, jehož nezvaným svědkem byla také Sid, dál už jejich sbližování nepokračovalo. „Promiň, promiň,“ střídali se oba v omluvách a trapný moment rychle ukončili odjezdem na rentgen.

Filip se od té doby Viky vyhýbá a ráno se potichu plíží z bytu jako dítě přistižené při lumpárně utíkající před nepříjemným rozhovorem s rodiči. Nakonec už ale dusno nevydrží a rozhodne se si to s ní vyříkat. „Měli bychom si promluvit o té puse. Nechci odsud ráno utíkat jako nějaký zloděj,“ odhodlá se fotograf v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. Jenže následuje jen nervózní mlčení, které přeruší až sama Viky. „To byla blbost,“ zhodnotí jejich úlet a Filip s viditelnou úlevou souhlasí. „Nechci kazit přátelství, co máme,“ dodá designérka, na níž je ale patrné lehké zklamání. Sobě i Markovi totiž přiznala, že by si románek s Filipem dovedla představit.

Fotografa zoologické zahrady rozptýlí od trablů s Viky pěvecká soutěž. Jeho duet se Sid se setkal s úspěchem a postoupili do dalšího kola, jenže blonďatá ošetřovatelka už s ním zpívat nechce. „Nemáme o čem mluvit,“ nepustí ho ani ke slovu a rázně utne jakoukoli konverzaci. Zadlužené bývalé olympijské hvězdě by ale případná výhra přišla více než vhod, a tak shání parťáka. Jeho pěveckou kolegyní se nakonec nestane nikdo jiný než Viky, která má jako legendární Lady X s vystupováním bohaté zkušenosti. Sblíží se znovu při nacvičování společné písně?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.