S líbáním není problém, říká Eva Burešová ke žhavé scéně s Tomášem Klusem v seriálu

Herečka Eva Burešová (29) je na romantické scény a líbání předepsané scénářem už zvyklá. Po zamilovaných chvílích s Robertem Urbanem (36) ji nyní coby Viky v oblíbeném seriálu čekají žhavé momenty s fotografem Filipem v podání Tomáše Kluse (37). Tito dva si ale skvěle rozumí, a polibky jim proto vůbec nevadí. Na jejich první políbení se podívejte v exkluzivní ukázce.

Designérka Viky našla po náhlém návratu do Česka provázeném smutkem a zklamáním nečekanou oporu ve fotografovi Filipovi. Její nový spolubydlící v podání Tomáše Kluse se osvědčil jako spolehlivá chůva disponující zvláštní uspávací metodou. Navíc si s Viky bezvadně rozumí a dokáže ji povzbudit v těžkých chvílích. Na možný románek proto upozornila už i Danuše, díky jejíž poznámce si designérka poprvé přiznala, že by si s Filipem ráda začala.

Jejich zamilované pohledy už se nedají přehlédnout. Jiskří to mezi nimi už delší dobu, ani jeden si to ale nechce připustit. Až jednou konečně ledy roztají. „Když jsem na chvilku odcházela ze seriálu, bylo mi líto, že jsem se s Tomášem minula. Toužila jsem se s ním seznámit – a teď spolu točíme každý den. Jsme pořád spolu, máme hromadu obrazů… To poznání přišlo a je daleko hlubší, než jsem si představovala. S Tomášem jsme si sedli krásně. Je pro mne velkým učitelem, pracuje se s ním skvěle a hraje se mi s ním moc dobře,“ prozrazuje Eva Burešová, jež si Tomáše Kluse coby fotografa Filipa nemůže vynachválit. „Máme stejný smysl pro humor, což je na place výhoda. Obzvláště tehdy, když vás čekají zajímavé scény. Když si sednete i lidsky, tak je to super a toho si moc vážím. Tomáš dělá dobrou náladu od rána do večera a všem,“ svěřuje se seriálová Viky, která Tomášovi srdečně blahopřála k jeho nedávným narozeninám.

Jelikož scenáristé těmto dvěma napsali společnou budoucnost, neminuly je první zamilované scény. Hřejivé doteky Viky tak během masáže v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, postupně přecházejí v líbání. „Když mám dát před kamerou pusu, tak se ani nestydím. To už je za tu dobu, co natáčím, taková automatická věc. Samozřejmě, když je mezi vámi to spojení, sednete si, rozumíte si, tak je to jednodušší, než kdybych se měla pusinkovat nebo objímat s někým, s kým jsem si nesedla,“ popisuje herečka, jak se jí točí tyto scény. „Pokud z vás vyzařuje nějaká chemie, je to vždy bonus. Takže s líbáním není problém. Ten nastává v okamžiku, kdy mám někoho svádět. Když máme točit scény, kdy mám být svůdná nebo dotyčného svádět, tak mi to nedělá dobře. To totiž neumím ani v osobním životě,“ usmívá se seriálová Viky.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.