Krize ve vztahu vrcholí. Sid se stěhuje od Adama

ZOO (117) – Mezi Sid a Adamem je něco špatně

Michaele Pecháčkové (19) a Šimonu Bilinovi (27) to jako Sid a Haďákovi už nějaký čas ve vztahu neklape. Chvíle štěstí a spokojenosti se střídají s žárlivými scénami a nedorozuměními. Sid dokonce začne uvažovat o rozchodu. Zatím však přistoupí k jinému zásadnímu kroku – hodlá se odstěhovat. Co na to Adam? Podívejte se v exkluzivních ukázkách.

Vztah Sid a Adama je jako na houpačce. Po jeho návratu z Amazonie, kde pátral po svých rodičích, se jim nedaří navázat na předchozí zamilované bezproblémové období. Navíc vyšlo najevo, že Haďákův nečekaný příjezd zapříčinila vize o nevěře Sid s Filipem. Ačkoliv jejich přitažlivost vycítil správně – jejich vzájemné jiskření se nedalo přehlédnout a k úletu v její ložnici mnoho nechybělo –, dokázala se ošetřovatelka vždy ovládnout a k ničemu nedošlo.

Nedávno se ale role obrátily a žárlivost začala spalovat Sid. Ukázalo se, že sexy dcera ředitele německé zoologické zahrady má zálusk na Adama a s pomocí otce a rafinovaného plánu ho hodlá svést. O nečestných úmyslech Judith se ale dozvěděl i sám Haďák a dal jí jasně najevo, ať s ním rozhodně nepočítá. Dokonce se rozhodl odstoupit od smlouvy s drážďanskou zoo, a nechat si tak ujít lukrativní pracovní příležitost. „Nechci s vámi spolupracovat. Kdybyste dokázal své dceři vysvětlit, že nejsem na prodej, mohlo to vyjít,“ vpálí bez rozpaků řediteli Herrmannovi, který je vzteky bez sebe.

Němec si navíc došlápne i na Sid, jež však jeho slovní útok spolu s Eliškou rázně odvrátí. „Nikdo nebude křičet na moji holku,“ rozčiluje se Adam. Bohatá dědička sklářského impéria ho však uklidní, vše si vyříkají a zdá se, že mohou začít s čistým štítem. Jenže Sid si není vztahem jistá a v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, se se svými pochybnostmi svěřuje mamince. „Pořád přemýšlím nad Filipem a nad tím, jestli je to mezi mnou a Adamem správně. Pořád je srovnávám,“ vylévá si srdíčko Alici.

Čtěte také: S líbáním není problém, říká Eva Burešová ke žhavé scéně s Tomášem Klusem v seriálu

Matka ji uklidní a tvrdí, že je to normální. Jenže Sid je stále na vážkách. Dusno u večeře nakonec rozčeří překvapivým návrhem. „Napadlo mě, že bych se vrátila do podnájmu za Viky. Asi jsme spolu začali bydlet moc rychle. Možná na to nejsme připravení,“ šokuje Haďáka, jenž s ní absolutně nesouhlasí. Přesvědčí ji, aby zůstala? Nebo je to předzvěst konce?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.