Krize ve vztahu vrcholí. Sid se stěhuje od Adama

ZOO (117) – Mezi Sid a Adamem je něco špatně

Michaele Pecháčkové (19) a Šimonu Bilinovi (27) to jako Sid a Haďákovi už nějaký čas ve vztahu neklape. Chvíle štěstí a spokojenosti se střídají s žárlivými scénami a nedorozuměními. Sid dokonce začne uvažovat o rozchodu. Zatím však přistoupí k jinému zásadnímu kroku – hodlá se odstěhovat. Co na to Adam? Podívejte se v exkluzivních ukázkách.

Vztah Sid a Adama je jako na houpačce. Po jeho návratu z Amazonie, kde pátral po svých rodičích, se jim nedaří navázat na předchozí zamilované bezproblémové období. Navíc vyšlo najevo, že Haďákův nečekaný příjezd zapříčinila vize o nevěře Sid s Filipem. Ačkoliv jejich přitažlivost vycítil správně – jejich vzájemné jiskření se nedalo přehlédnout a k úletu v její ložnici mnoho nechybělo –, dokázala se ošetřovatelka vždy ovládnout a k ničemu nedošlo.

Nedávno se ale role obrátily a žárlivost začala spalovat Sid. Ukázalo se, že sexy dcera ředitele německé zoologické zahrady má zálusk na Adama a s pomocí otce a rafinovaného plánu ho hodlá svést. O nečestných úmyslech Judith se ale dozvěděl i sám Haďák a dal jí jasně najevo, ať s ním rozhodně nepočítá. Dokonce se rozhodl odstoupit od smlouvy s drážďanskou zoo, a nechat si tak ujít lukrativní pracovní příležitost. „Nechci s vámi spolupracovat. Kdybyste dokázal své dceři vysvětlit, že nejsem na prodej, mohlo to vyjít,“ vpálí bez rozpaků řediteli Herrmannovi, který je vzteky bez sebe.

Němec si navíc došlápne i na Sid, jež však jeho slovní útok spolu s Eliškou rázně odvrátí. „Nikdo nebude křičet na moji holku,“ rozčiluje se Adam. Bohatá dědička sklářského impéria ho však uklidní, vše si vyříkají a zdá se, že mohou začít s čistým štítem. Jenže Sid si není vztahem jistá a v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, se se svými pochybnostmi svěřuje mamince. „Pořád přemýšlím nad Filipem a nad tím, jestli je to mezi mnou a Adamem správně. Pořád je srovnávám,“ vylévá si srdíčko Alici.

Čtěte také: S líbáním není problém, říká Eva Burešová ke žhavé scéně s Tomášem Klusem v seriálu

Matka ji uklidní a tvrdí, že je to normální. Jenže Sid je stále na vážkách. Dusno u večeře nakonec rozčeří překvapivým návrhem. „Napadlo mě, že bych se vrátila do podnájmu za Viky. Asi jsme spolu začali bydlet moc rychle. Možná na to nejsme připravení,“ šokuje Haďáka, jenž s ní absolutně nesouhlasí. Přesvědčí ji, aby zůstala? Nebo je to předzvěst konce?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.