Celebrity

19. června 2023 17:50

Vanesa Havlíková

Eva Burešová o líbání s Tomášem Klusem: Čekala jsem rok, ale stálo to za to

ZOO (116) – Viky se líbá s Filipem

Herečku a zpěvačku Evu Burešovou (29), hvězdu seriálů ZOO a Slunečná, si diváci velmi oblíbili. V rozhovoru s Honzou Dědkem prozradila, že se díky roli naučila čepovat pivo a dojit kozy, že si romantickou scénou s Tomášem Klusem (37) splnila dětský sen a že touží po autě, na které ale momentálně nemá dostatek financí.

Eva Burešová si za dobu, co je herečkou, vyzkoušela hned několik netradičních scén. „Slunečná mě naučila správně čepovat pivo a dojit kozy,“ prozradila o své roli Týny v oblíbeném seriálu. Díky natáčení si ale splnila také svůj dětský sen. Po zamilovaných chvílích s Robertem Urbanem (36) si nyní coby Viky v ZOO užívá žhavé momenty s Tomášem Klusem.

„Na líbání s Tomášem Klusem jsem si musela počkat asi rok, ale stálo to za to. Splnila jsem si svůj sen ze základní školy, protože jsem Tomáše poslouchala asi v deváté třídě. A komu se poštěstí líbat ikonu z deváté třídy,“ prozradila v talkshow 7 pádů Honzy Dědka, kterou uvidíte v úterý ve 21:35 na Primě.

Tristana si přála už od dětství

Eva Burešová se s partnerem, šéfkuchařem Přemkem Forejtem (35), v srpnu loňského roku stali rodiči malého Tristana Williama a herečka nyní prozradila, že o jméně syna měla jasno už dlouhou dobu před jeho narozením.

Mohlo by vás zajímat: Eva Burešová a Přemek Forejt si užívají život na vsi. Kuchař ukázal, jak sází

„Tristana jsem si přála už od chvíle, kdy jsem se s tím jménem seznámila. Už na základní škole, když jsme se učili o Tristanovi a Isoldě. To jméno se mi líbilo, a protože jsme pár dnů před porodem byli na Zimní pohádce od Shakespeara a Tristan Forejt bylo takové krátké, dali jsme mu tam ještě William,“ objasnila.

Staršího syna Nathaniela si pletou s holčičkou

Kromě Tristana má Eva Burešová z předchozího vztahu syna Nathaniela a Přemek Forejt dceru Stellu, která s párem také tráví spoustu času. „Nathánek má hodně kudrnatou hlavičku a má holčičí rysy. Jednou když jsme byli v herničce, Přemek tam hledal Nathánka v kuličkách a přišel, že si ho spletl s nějakou holčičkou,“ vyprávěla historku.

„Smála jsem se mu, jestli je normální, že si splete Nathánka s holčičkou, a za chvilku jsem viděla kudrnatou hlavičku na obrovské klouzačce. A říkala jsem si, Naty, ty jsi šikovný, že to takhle zvládáš. A to byla ta holčička, kterou Přemek vytáhl z kuliček,“ dodala.

Čtěte také: Eva Burešová využívá mateřské zkušenosti se synem Tristanem i před kamerou

Na závěr talkshow se Eva Burešová podělila s diváky o věc, po které už nějakou dobu touží. „Přála bych si dvoumístného sporťáka. Jestli máte někdo doma sporťáka, drahého, tak prosím. Ale já na ně nemám peníze. Mně se ty sporťáky moc líbí, mám ráda rychlou jízdu, líbí se mi starší auta, ale nejsem typ člověka, který by vyhazoval peníze za auta. Mám dvě děti. Já teď kupuju lego a dětské bodýčka,“ zakončila své upřímné vyznání.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 5. 2024

Berani, dnes může přijít příliš mnoho pozvánek na společenské akce. Možná to bude jeden z večerů, kdy si budete chtít odpočinout doma, ale nebudete chtít nikoho odmítnout. Každé pozvání analyzujte. Zvažte místo, hostitele, ostatní hosty – cokoli, co vám připadá nejvýznamnější. Zúčastněte se jen těch, o kterých si myslíte, že se vám budou opravdu líbit. Řiďte se svým srdcem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.