Celebrity

2. května 2023 14:10

Marie Makovská

Co nám zůstane, až všechno vypnou? Eva Burešová sdílela silné zamyšlení

Eva Burešová si připsala další triumf

Herečka a zpěvačka Eva Burešová je právě ve víru turné a před koncertem v Ústí nad Labem sdílela mimořádně silný příspěvek k zamyšlení. Nejspíš ji k němu přivedla chvíle, kdy se musela zastavit, aby se mohla zhluboka nadechnout a vydechnout. Jste také v jednom kole? Možná tak zapomínáte na to nejdůležitější.

„Nádech, výdech. Nádech, výdech. Koukni kolem sebe… udělal jsi dnes pro sebe vše? Udělal jsi dost pro své blízké? Pomohl jsi? Postavil ses za někoho? Zvedl telefon? Zavolal zpět? Jsou věci, které strašně rychle utečou a nejdou vzít zpět,“ napsala Eva Burešová k fotografii na Instagramu, na níž je u zrcadla.

Čtěte také: Evu Burešovou těší, když může dělat Přemkovi pomyšlení. Šéfkuchař si užil oslavu

„Pojďme zpátky řešit lásku a podporu. Je to to jediné, co nám zůstane, až všechny telefony a televize vypnou… budeme mít už jen jeden druhého. Těším se na vás dnes v Ústí nad Labem,“ dodala zpěvačka a herečka, která je známá tím, že se nebojí vyjádřit svůj postoj ani v případě složitých záležitostí. Přestože má mnoho fanoušků a podporovatelů, čas od času zažije i pořádný hejt. V tomto případě se ovšem dočkala vlny pozitivních komentářů a je znát, že úžasnou atmosféru a energii kolem turné dokáže vysílat i směrem k ostatním.

Hvězda seriálů Slunečná a ZOO po celou dobu své kariérní cesty dokazuje, že je nejen všestranně nadaná, ale zároveň má srdce na pravém místě. I proto ji diváci milují a těší se na její show na koncertech. Na ty si Eva Burešová připravila unikátní pestrobarevnou a energickou podívanou. „Kostýmy jsou šité na míru, abych mohla fungovat. Se vším se počítalo a cítím se v nich dokonale. Měli jsme několik zkoušek, vše bylo ušité, abych se mohla hýbat, klečet, skákat, aby nic nevyčuhovalo a vydrželo to plný provoz,“ uvedla pro web Prima Ženy.

Mohlo by vás zajímat: Herečka a zpěvačka Eva Burešová si k třicátým narozeninám nadělila parádní dárek

Že toho má během turné ještě více než kdy jindy, je patrné. Kromě herecké a pěvecké kariéry je taky šťastnou mámou dvou malých kluků a milující partnerkou šéfkuchaře Přemka Forejta. Ten ji ve všem podporuje, a tak se fanoušci nemusí bát, že by skloubení práce a rodičovství nezvládla.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.