Eva Burešová umí zařídit pořádnou show, pozlobila ji vykasaná sukně

Eva Burešová si připsala další triumf

Herečka a zpěvačka Eva Burešová se vydala na vlastní koncertní šňůru – Tour EVA 2023. Má za sebou tři vyprodané koncerty a před sebou ještě sedm zastávek.

Divák rozhodně nezůstane ochuzen, jelikož si zpěvačka připravila na pódium unikátní pestrobarevnou a sexy podívanou. Eva Burešová na svých show oblékne speciální koncertní šaty od návrhářky Zlaty Stolaříkové.

„Kostýmy jsou šité na míru, abych mohla fungovat. Se vším se počítalo a cítím se v nich dokonale. Měli jsme několik zkoušek, vše bylo ušité, abych se mohla hýbat, klečet, skákat, aby nic nevyčuhovalo a vydrželo to plný provoz,“ uvedla pro Prima Ženy Eva.

Všechny kostýmy byly odzkoušené, ale i tak se někdy později vyskytnou problémy. „Je pravda, že se mi na první zastávce vyhrnula sukýnka. Po jedné písničce jsem se podívala na kytaristu a za ním stála stylistka Zlata, která na mě výrazně gestikulovala, ať jdu za ní. Podařilo se, přitančila jsem, stáhla mi sukni, která už toho moc nezakrývala a jelo se dál. Lidi si zaplatili za show, tak ji dostali,“ zhodnotila se smíchem pro Prima Ženy malou nehodu sama Eva.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Eva Burešová a její rodina

Eva Burešová si připravila i další bonus, a to v podobě speciálních upomínkových předmětů. Na všech vystoupeních je možné pořídit si limitovaný koncertní merch – mikiny, svíčky, trička, kreativní diáře nebo kšiltovku. Výtěžek z prodeje půjde na podporu dané osobě v místě, kde se koncert koná.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.