Eva Burešová umí zařídit pořádnou show, pozlobila ji vykasaná sukně

Eva Burešová si připsala další triumf

Herečka a zpěvačka Eva Burešová se vydala na vlastní koncertní šňůru – Tour EVA 2023. Má za sebou tři vyprodané koncerty a před sebou ještě sedm zastávek.

Divák rozhodně nezůstane ochuzen, jelikož si zpěvačka připravila na pódium unikátní pestrobarevnou a sexy podívanou. Eva Burešová na svých show oblékne speciální koncertní šaty od návrhářky Zlaty Stolaříkové.

„Kostýmy jsou šité na míru, abych mohla fungovat. Se vším se počítalo a cítím se v nich dokonale. Měli jsme několik zkoušek, vše bylo ušité, abych se mohla hýbat, klečet, skákat, aby nic nevyčuhovalo a vydrželo to plný provoz,“ uvedla pro Prima Ženy Eva.

Všechny kostýmy byly odzkoušené, ale i tak se někdy později vyskytnou problémy. „Je pravda, že se mi na první zastávce vyhrnula sukýnka. Po jedné písničce jsem se podívala na kytaristu a za ním stála stylistka Zlata, která na mě výrazně gestikulovala, ať jdu za ní. Podařilo se, přitančila jsem, stáhla mi sukni, která už toho moc nezakrývala a jelo se dál. Lidi si zaplatili za show, tak ji dostali,“ zhodnotila se smíchem pro Prima Ženy malou nehodu sama Eva.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Eva Burešová a její rodina

Eva Burešová si připravila i další bonus, a to v podobě speciálních upomínkových předmětů. Na všech vystoupeních je možné pořídit si limitovaný koncertní merch – mikiny, svíčky, trička, kreativní diáře nebo kšiltovku. Výtěžek z prodeje půjde na podporu dané osobě v místě, kde se koncert koná.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.