Celebrity

18. dubna 2023 16:50

Josef Šťastna

Evu Burešovou těší, když může dělat Přemkovi pomyšlení. Šéfkuchař si užil oslavu

Eva Burešová si připsala další triumf

Lásku a vztah je nutné opečovávat každý den a své o tom ví i Eva Burešová (29), která je zvyklá dělat partnerovi Přemku Forejtovi (36) pomyšlení každý den. Slavný kuchař je o rok starší a herečka prozradila, co ji umí potěšit.

Šéfkuchař Přemek Forejt oslavil 16. dubna 36. narozeniny a jeho milující partnerka Eva mu přichystala tajný narozeninový mejdan, který se opravdu vydařil.

Mohlo by vás zajímat: Podívejte se, jak bydlí Eva Burešová a její rodina

Narozeninový večírek se uskutečnil už v sobotu v jednom z vyhlášených odpočinkových resortů nedaleko Prahy. Podle webu Blesk.cz Forejt do poslední chvíle netušil, co se na něj chystá. Když vstoupil do zatemněné místnosti, ihned se ozval sborový popěvek Hodně štěstí, zdraví a gastronomického mága začali objímat jeho nejbližší.

Čtěte také: Eva Burešová řekla, jakou chce mít svatbu

Zpěvačka a herečka Eva Burešová, která momentálně zažívá úspěchy na svém koncertním turné, se pak na svém Instagramu pochlubila, že miluje, když může dělat radost lidem, které má ráda.

„Jestli něco miluju nejvíc na světě, je to dělat radost jiným. Myslím, že v sobotu se mi to podařilo! Děkuji všem našim přátelům a úžasné rodině za to, jak se zapojili – Přemkovi tu radost udělali, a to velkou,“ vyznala se ze svých pocitů zamilovaná Eva.

Mezi gratulanty nechyběli Václav Noid Bárta (42) se svou ženou Eliškou ani členové rockové kapely Nebe. Narozeninový večírek si užila také herečka Lucie Polišenská (36), která vedle Burešové září v seriálu ZOO.

Podívejte se na společný videoklip Evy Burešové a Přemka Forejta k písni Žena z oceli:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.