Lucii Polišenské došly v seriálu nervy. S kolegou si to vyřídila ručně

ZOO (50) – Lamač záchodových mís

Herečka Lucie Polišenská ztvárňuje v oblíbeném rodinném seriálu milou, leč energickou ošetřovatelku žiraf, kterou není radno naštvat. To poznal i její kolega ze zoologické zahrady v podání Ladislava Hampla, kterému dala za vyučenou a uštědřila mu pořádnou ránu. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, co seriálovou Elišku tak vytočilo.

Fotograf zoologické zahrady Robert je velmi plachý a skutečnost, že se pro získání co nejpovedenějších a nejautentičtějších snímků věčně schovává někde v houští, mu vlastně vyhovuje. Už dlouhou dobu je zamilovaný do Lucie Polišenské v roli ošetřovatelky žiraf Elišky, ovšem nejen kvůli svojí nesmělosti ji dosud nedokázal přesvědčit, aby s ním šla na schůzku. S usměvavou mámou dvou malých lumpů, která sebe i okolí neustále utvrzuje v tom, že chlapa nechce a nepotřebuje, to není jednoduché.

I na laskavého Roberta v podání herce Jana Vápeníka se v seriálu ZOO nakonec usměje štěstí. Náhoda tomu chce, že si z něho kolega Ladislav Hampl coby Jarda dělá srandu zrovna ve chvíli, kdy to slyší Eliška. Jeho slova ráznou ošetřovatelku dopálí. „Radši běž. Ať neslyšíš, jak si tady s Robertem domlouvám rande,“ šokuje všechny svou pohotovou reakcí. Zaskočený fotograf samozřejmě nadšeně souhlasí a vybere pro jejich první dostaveníčko luxusní restauraci s vybranými delikatesami.

Bohužel se mu ale smůla lepí na paty a téměř při každém chodu se nějak ztrapní. Eliška má z jejich společného večera dost smíšené pocity a druhý den se svěřuje s Robertovými přešlapy mamince Anežce v podání herečky Pavly Tomicové, která nedávno oslavila kulatiny. Jejich rozhovor ovšem vyslechne škodolibý Jarda, který má z Robertovy nešikovnosti radost a záměrně mu při první příležitosti nakuká, jak se za něho Eliška stydí.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Jeho slova jako by sama potvrdila v momentě, kdy se začne vykrucovat z další schůzky. „Jasně. Takže Jarda měl pravdu,“ konstatuje zklamaně Robert v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete podívat již nyní v exkluzivních předpremiérách. Když pak Elišce vyklopí, co jejich kolega prohlašuje, naštve se jindy přátelská ošetřovatelka natolik, že si to jde s Jardou vyřídit ručně.

Robert se dočkal konce jako z romantického filmu. Nečekané Eliščino vyznání a polibek ho sice na chvíli zcela konsternovaly, záhy se ale oklepal a štěstím jen září. Spokojená je nejen maminka Elišky, která se jí snažila fotografa ze zoo už dlouho dohodit, ale i děti, které si Roberta oblíbily. Snad to tomuto novému seriálovému páru vydrží.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.