Lucii Polišenské došly v seriálu nervy. S kolegou si to vyřídila ručně

ZOO (50) – Lamač záchodových mís

Herečka Lucie Polišenská ztvárňuje v oblíbeném rodinném seriálu milou, leč energickou ošetřovatelku žiraf, kterou není radno naštvat. To poznal i její kolega ze zoologické zahrady v podání Ladislava Hampla, kterému dala za vyučenou a uštědřila mu pořádnou ránu. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, co seriálovou Elišku tak vytočilo.

Fotograf zoologické zahrady Robert je velmi plachý a skutečnost, že se pro získání co nejpovedenějších a nejautentičtějších snímků věčně schovává někde v houští, mu vlastně vyhovuje. Už dlouhou dobu je zamilovaný do Lucie Polišenské v roli ošetřovatelky žiraf Elišky, ovšem nejen kvůli svojí nesmělosti ji dosud nedokázal přesvědčit, aby s ním šla na schůzku. S usměvavou mámou dvou malých lumpů, která sebe i okolí neustále utvrzuje v tom, že chlapa nechce a nepotřebuje, to není jednoduché.

I na laskavého Roberta v podání herce Jana Vápeníka se v seriálu ZOO nakonec usměje štěstí. Náhoda tomu chce, že si z něho kolega Ladislav Hampl coby Jarda dělá srandu zrovna ve chvíli, kdy to slyší Eliška. Jeho slova ráznou ošetřovatelku dopálí. „Radši běž. Ať neslyšíš, jak si tady s Robertem domlouvám rande,“ šokuje všechny svou pohotovou reakcí. Zaskočený fotograf samozřejmě nadšeně souhlasí a vybere pro jejich první dostaveníčko luxusní restauraci s vybranými delikatesami.

Bohužel se mu ale smůla lepí na paty a téměř při každém chodu se nějak ztrapní. Eliška má z jejich společného večera dost smíšené pocity a druhý den se svěřuje s Robertovými přešlapy mamince Anežce v podání herečky Pavly Tomicové, která nedávno oslavila kulatiny. Jejich rozhovor ovšem vyslechne škodolibý Jarda, který má z Robertovy nešikovnosti radost a záměrně mu při první příležitosti nakuká, jak se za něho Eliška stydí.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Jeho slova jako by sama potvrdila v momentě, kdy se začne vykrucovat z další schůzky. „Jasně. Takže Jarda měl pravdu,“ konstatuje zklamaně Robert v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete podívat již nyní v exkluzivních předpremiérách. Když pak Elišce vyklopí, co jejich kolega prohlašuje, naštve se jindy přátelská ošetřovatelka natolik, že si to jde s Jardou vyřídit ručně.

Robert se dočkal konce jako z romantického filmu. Nečekané Eliščino vyznání a polibek ho sice na chvíli zcela konsternovaly, záhy se ale oklepal a štěstím jen září. Spokojená je nejen maminka Elišky, která se jí snažila fotografa ze zoo už dlouho dohodit, ale i děti, které si Roberta oblíbily. Snad to tomuto novému seriálovému páru vydrží.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.