Celebrity

13. června 2023 10:20

Zuzana Schneidewind

Eva Burešová využívá mateřské zkušenosti se synem Tristanem i před kamerou

ZOO (100) – Filip jako chůva malého Péti

Coby Viky se Eva Burešová (29) vrátila do děje oblíbeného rodinného seriálu s malým miminkem. Co však divák nevidí, pro herečku to ve skutečnosti znamená mít na place za parťáka rovnou dvě nemluvňata.

O postavu malého juniora Péti se ve skutečnosti dělí malí Viktor a Matyáš. Z praktických důvodů. „Každý je úplně jiný. Matyáš je větší, je to kus chlapa, a Viktor je zase jemnější. Když byli malincí, byli si docela podobní, ale už z toho vyrůstají, každý roste jiným tempem a mají samozřejmě i jinou povahu,“ prozrazuje na kluky jejich seriálová maminka Eva Burešová.

Na začátku natáčení měla herečka většinu obrazů s Viktorem. „Točili jsme spolu od začátku, tak jsme byli na sebe zvyklí. Byl i klidnější a teď se to celé otočilo. Viktor úplně točit nechce, pláče, a tak se často mění za Matýska,“ popisuje Eva Burešová natáčení seriálu ZOO, který Prima uvádí v úterý a ve čtvrtek večer. Zvládnout natáčení s dětmi ale není pro Evu problém.

Už ví, co na kluky platí. „Jsou skoro stejně staří jako můj syn Tristan, tak to je snadnější. Jelikož jsou to malá miminka, záleží u nich především na tom, jak se vyspí, jestli mají hlad, nebo jsou po jídle, jestli je na place dvacet lidí, nebo tři. Je to velmi nevyzpytatelné. Jsou ale oba zlatí a je kouzelné sledovat tu jejich cestu,“ říká herečka a doplňuje: „Když jsem s nimi začala točit, byli fakt úplně mrňaví, musela se jim držet hlavička, teď už to jsou velcí kluci. Otáčejí se za mnou. Sleduji to samé u svého syna a je moc hezké u toho být.“

Čtěte více k seriálu ZOO:  Zamilovaný Filip nechce být jen kamarád s výhodami, Viky se tomu brání

Seriálový Péťa není Tristan

Eva je zaskočená z toho, že si lidé myslí, že miminko v seriálu je právě její druhorozený syn Tristan William, kterého má s šéfkuchařem Přemkem Forejtem (36). „Nevím, jak na to lidi přišli, já ho ještě nikde veřejně neukázala, ale hodně lidí se mě ptá, zda je to v té televizi on,“ uvádí na pravou míru spekulace.

Na otázku, zda by si vzala na natáčení skutečného syna, má herečka jasnou odpověď. „Přemýšlela jsem o tom na začátku. Byla by výhoda, že bychom mohli být spolu, ale nakonec jsme to neudělali, protože pro děti je natáčení náročné, stejně jako je náročné pro nás. Musí se jet v tempu a na nikoho se nečeká. I když on je extrémně zlatý. Nepláče, jenom když chce jíst – a to zabrečí jen ve chvíli, kdy už mu něco připravuju,“ odhaluje střípky ze svého soukromí.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.