Filip vyzná Viky lásku. Pořád na tebe myslím, miluju tě

ZOO (122) – Viky pošle Filipa na rande

Tomáš Klus (37) se dlouho tvářil, že mu coby Filipovi nezávazný vztah s Viky v podání Evy Burešové (29) vyhovuje. Když mu ale designérka přátelsky domluví rande s jinou dívkou, rozhodne se k ráznému kroku a konečně jí vyzná lásku. Jak na to Viky zareaguje? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Přátelství s výhodami přestává vyhovovat jak Filipovi, tak Viky. Zatímco fotograf své city skrývá, ačkoliv si moc dobře uvědomuje, že je zamilovaný, designérka si je odmítá přiznat. Sice ho provokativně představila jako svého přítele, brala to jen jako divadlo pro svého bývalého. Neví ale, jak se má ve volném vztahu chovat. „Musíš si s tím druhým člověkem užívat a ničím ho nezatěžovat. A nechat ho, aby si taky s někým užíval, když bude chtít,“ radí jí Marek.

Viky se rozhodne řídit jeho doporučením a záhy to názorně předvede. Využije zájmu půvabné Jitky, jež v minulosti bez skrupulí sváděla soudce Petra sexy prádélkem, a Filipa jí nabídne. „Můžeš si ho půjčit, jestli chceš,“ vypálí neuváženě v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. Nepředpokládá ale, že Jitka její návrh vezme vážně. „No… Jasně. My to máme volný,“ snaží se působit přirozeně a nedat na sobě znát, že se jí představa jejich rande příčí.

Schůzka ale skončí hned po společné večeři. „Jiskra nepřeskočila,“ zdůvodní Filip svůj brzký příchod domů. Tento incident ho však donutí k radikálnímu kroku. „Vím, že si myslíš, že na vážné vztahy moc nejsem, ale s tebou se to dost změnilo. Pořád na tebe myslím,“ začne se svým vyznáním a mile překvapená Viky se jen spokojeně usmívá. „Miluju tě. Už nechci být jen kamarád s výhodami,“ přizná jí své city. Jak na to Viky zareaguje? Stane se z nich oficiálně pár?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.