Jan Kopečný tatínkem. Kvůli nové roli se chce v seriálu změnit

ZOO (121) – Kamil chce být správný táta

Konečně víme, ze kterého muže učiní těhotná Denisa Pfauserová (34) v seriálovém životě otce. I když by jím klidně mohl být Tomáš Klus (37) coby fotograf Filip, tatínkem se nakonec stane Kamil v podání Jana Kopečného (33). Jak se k nové roli postaví? Dospěje a přijme zodpovědnost? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Vztah Mariky a Kamila se zprvu zdál idylický. Sukničkář a notorický lhář tvrdil, že se polepšil, a sympatická brunetka zářila spokojeností. Svou proměnu okázale dokazoval i velkým usmiřovacím gestem s Viky, jíž se omlouval za všechna příkoří, která jí kdy způsobil. Zatímco jeho bývalá přítelkyně se údajné nápravě jen smála, Marika svému milému věřila a plánovala svatbu.

Jenže i jí časem spadly růžové brýle a poznala, co je bohatý synek vlastně zač. Zklamání léčila krátkodobými románky a žal pravidelně zapíjela alkoholem. Nevydržela ani láska s fotografem zoologické zahrady Filipem. Na jejich drsný rozchod zakončený úderem kytary přes hlavu návštěvníci baru jen tak nezapomenou. O to větší bylo překvapení, když Marika zjistila, že je těhotná.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Přestože by adeptem na tatínka mohl být i Filip, nakonec jím není nikdo jiný než ničema Kamil! Ten ale z nastávající otcovské role rozhodně nijak nejásá. „Je to tvoje dítě, ti říkám. A jestli si myslíš, že půjdu na potrat, tak to se pleteš,“ rozčilovala se Marika, zatímco Kamil ji osočoval, že to na něho navlíkla a teď jen využívá situace. V dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, ale otočí. „Nenechám tě na holičkách. Přemýšlel jsem o tom a byl bych rád, kdybychom to spolu ještě zkusili. Třeba je to dítě nějaké znamení, abychom spolu my dva nakonec byli,“ míní Kamil a Marika jen nevěřícně valí oči.

Čtěte také: Denisa Pfauserová skrývala bříško do pátého měsíce. S Mádlem se sejdou na pískovišti

Ihned mu připomene jeho naléhání, aby šla na potrat, a jedním dechem ho uklidní, že z něho žádný táta nebude. „Ty budeš jenom zploditel a živitel, ale tátu z tebe rozhodně dělat nebudu. Já tomu dítěti nechci zkazit život,“ tvrdí odhodlaně a zdá se, že ji Kamilovo přesvědčování neoblomí. Nebo ano? Může se prohnaný lump kvůli miminku doopravdy změnit? Je možné, že jeho snaha ukončit s Albertem nechutnou sázku týkající se Kristýny je první vlaštovkou jeho zodpovědnosti a nápravy k lepšímu?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.