Viky provokativně představí Filipa jako nového přítele. Petr se jen diví

ZOO (121) – To je můj Filip

Eva Burešová (29) si jako Viky užívá přátelství s výhodami s Filipem v podání Tomáše Kluse (37), její rána po nevydařeném vztahu s Robertem Urbanem (36) alias Petrem se však stále nezacelila. Během videohovoru tak oba muže záměrně seznámí a Filipa označí za svého partnera. Jak na to zareagují? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Vzájemnou přitažlivost nechali Filip s Viky propuknout a přátelství s výhodami si užívají plnými doušky. „Usínat vedle tebe ale moc výhodné není. Jsem totiž potom úplně zničená,“ culí se ráno Viky. Citům a vážnějšímu vztahu se ale oba brání. Ona si je moc dobře vědoma Filipovy pověsti lamače dívčích srdcí a po zklamání se soudcem Petrem, jenž si našel v zahraničí milenku, se nechce znovu spálit. On její rozhodnutí respektuje.

Jako mávnutím kouzelného proutku se to ale změní. Alespoň na chvíli. Viky totiž rozhodí videohovor s bývalým, po jehož boku se zjeví nová přítelkyně. „Péťa spinká. Můj Filip ho právě uspal, víš, “ vypráví v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě. Nelení a hned bývalého olympionika Petrovi představí. „Měl by ses s Filipem seznámit, stará se o nás,“ objímá láskyplně fotografa zoologické zahrady. Nechybí zamilované pohledy, důvěrné doteky ani něžné polibky. Jenže po ukončení telefonátu dokonalá iluze rázem mizí. „Sorry. Jak jsem tam viděla tu holku… On nemusí vědět, že to není pravda,“ omlouvá se Viky Filipovi, jehož její slova očividně mrzí.

Ohodnoťte seriál ZOO na Kinoboxu.

Rozhodne se proto, že své zalíbení k půvabné designérce přestane skrývat. Kamarád Roman, jenž sám neúspěšně požádal o ruku sekretářku Adélku, ho ale od plánu zradí. „Jak dlouho se známe? Hodně dlouho. A kolikrát jsi mi řekl, že jsi opravdu zamilovaný?“ názorně ho upozorňuje, že jeho city nebývají nijak trvalé a domnělou opravdovou lásku potkal už mnohokrát. Přestože mu dá Filip za pravdu, brzy otočí. Kvůli Viky je prý ochotný se zcela změnit. Dokáže to? Nebo to skončí opět fiaskem? Není to tak dávno, kdy byl bezhlavě zakoukaný do Sid


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.