Roman žádá Adélku o ruku. Její pobouřená reakce ho zaskočí

ZOO (120) – Roman žádá Adélku o ruku

Roman Zach (49) a Michaela Tomešová (32) tvoří v populárním seriálu už nějaký čas spokojený pár. Coby Roman a Adélka ustáli i krizi kvůli ošetřovatelově sňatku s exotickou kráskou, již tím chránil před politickým stíháním v Africe. Nyní se vysoký sympaťák osmělí a vlivem okolností požádá svou milou o ruku. Dočká se ale rozzuřené reakce. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Vztah ošetřovatele nosorožců Romana a sekretářky Adélky prochází náročným obdobím. Přestože drobná brunetka konečně našla po nevyvedených románcích s vychytralým Albertem nebo barmanem Markem pravou lásku, problémy se dvojici nevyhýbají. Naopak. Momentálně jim do života vtrhla exotická Jessica Monteiro coby Naomi, jež shání politický azyl. Díky tomu tak vypluje na povrch nemalé tajemství – Roman je s ní ženatý.

Křehká Adélka se z tohoto faktu jen těžce vzpamatovávala. Sňatek bylo navíc třeba zlegalizovat, přes což se dlouho nedokázala přenést. Detailní seznámení s tamní situací a malá dcerka Naomi ji ale nakonec utvrdily, že není jiná možnost. V poslední chvíli však přišla nečekaná pomoc od místního českého Robina Hooda. Charlie, jenž svou živnost postavil na firmě plné dvojčat, se po boku Katky proměnil v hotového dobroděje a zařídil Naomi i holčičce oficiální povolení k pobytu.

Všichni jsou radostí bez sebe, Roman má přesto drobné starosti. Svatbu už měl naplánovanou a neví, co si s nachystanými věcmi počít. „Fotografka po mně chce sto procent ceny. Prstýnky taky už zrušit nemůžu, ty koupit musím,“ stěžuje si v kantýně Radkovi, který ho přivede na spásnou myšlenku. Ošetřovatel tak v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, poklekne před svou vyvolenou. „Teď, když je všechno připravené, byla by škoda to nevyužít. A proto se tě ptám: Adélko, vezmeš si mě?“ táže se Roman po předchozím romantickém vyznání.

Čtěte také: Kamil schytá od Alberta pořádnou ránu. Podrazem mu zničil kariéru v Německu

Jenže namísto souhlasného objetí a radosti následuje ledová sprcha v podobě zaskočeného odmítnutí. „Chci se vdávat! A chci si vzít tebe. Ale nechci cizí svatbu! Navíc proto, že tobě se to zrovna hodí,“ vzteká se Adéla v areálu zoologické zahrady. „Strašně bych si přála, abys mě požádal o ruku, protože si mě chceš vzít, a ne proto, že jinak přijdeš o dort a prstýnky,“ rozčiluje se na zaraženého Romana. Dokáže ji o nakonec své skutečné lásce přesvědčit? Nebo tímto krokem Adélu ztratí?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.