Nová deska, nové turné, nový seriál. Tomáš Klus se těší na prima rok

ZOO (161) již v úterý 2. ledna na Primě

Herec a písničkář Tomáš Klus má v novém roce hned několik pracovních plánů. Zato předsevzetí si podobně jako jeho seriálový kolega Štěpán Benoni nedává. To jejich dámské herecké protějšky jich mají hned několik. S jakými předsevzetími vstupuje do roku 2024 Michaela Pecháčková, Sabina Laurinová nebo sestry Černé?

V novém roce se Tomáš Klus rozhodně nudit nebude. Naopak. Na pracovním poli ho čeká hned několik závazků. „Nová deska, nové turné, nový seriál. Bude to Prima rok!“ usmívá se herec. Zatímco plánů má mnoho, předsevzetím se raději vyhýbá. „Vždy jdou rovnou nanebevzetí a já jsem pak na sebe leda tak naštvaný,“ vysvětluje, proč od tohoto novoročního zvyku upustil.

Štěpán Benoni žádné zásadní plány nemá

Stejně to cítí i jeho kolega Štěpán Benoni. „Předsevzetí si nedávám, myslím si, že to je nesmysl. Kdybych ale měl mít jediné, tak aby to bylo v dalším roce takové jako doteď,“ přeje si Benoni, na něhož se můžete těšit v premiérovém díle seriálu ZOO v úterý večer na Primě. „Ve své profesi jsem pochopil, že si ani žádné zásadní plány nemůžete dávat. Celý můj život je nepravidelný, tak mi to moc nedává smysl. Upínat se na něco, co pak nestíháte, a být ve stresu…“ dodává seriálový Marek.

Sabina Laurinová touží po důslednosti a spánku

Jejich herecké parťačky plánují o poznání více. „Chci být v novém roce důsledná po všech směrech. Přestat dělat věci na poslední chvíli. Přála bych si, abych chodila spát dřív než doposud. A hlavně! Moje přání je udržet se v dobrém zdraví a musím pro to začít něco dělat, protože doteď jsem to nedělala,“ svěřila se Sabina Laurinová. „Před sebou mám jedno divadelní zkoušení a premiéru a doufám, že nebude jediná,“ věří představitelka Alice, která měla v poslední době nemalé starosti se synem Edem, jenž se zamiloval do dealerky drog.

Michaela Pecháčková se bude muset učit

Také na Alicinu dceru Sid čekají ve skutečném životě zásadní události. Devatenáctiletá Michaela Pecháčková má totiž před sebou zkoušku dospělosti. „Musím se intenzivně začít učit na maturitu, abych neměla stres na poslední chvíli. Takže jedno z mých předsevzetí je takové nedobrovolné,“ říká seriálová Sid, která po boku své maminky jen velmi nerada vidí Mártyho, jehož dlouho považovala za vraha. Kromě učení má však ještě i další cíle: „Chtěla bych začít víc sportovat a udělat si víc času na rodinu a přátele.“

Michaela Petřeková zkusí volejbal

Sportu se hodlá věnovat i Michaela Petřeková. „Nedávno jsme se bavily s Bárou Černou, že začneme chodit na volejbal. Nedávala jsem si nikdy předsevzetí, nevěřila jsem na to, ale toto je docela výzva,“ je přesvědčená seriálová Markéta, která naposledy sváděla Alberta. Obecně si ale přeje hlavně pohodu. „Plány mám takové, abych se v novém roce co nejvíc radovala, smála a neřešila nic dramatického. Pokud by ke mně přišla nějaká divadelní nabídka, byla bych moc ráda,“ dodává Petřeková.

Sestry Černé si přejí méně stresu a více cestování

Sama Barbora Černá to do nového roku vidí jednoduše: „Víc cestovat a méně se stresovat.“ Sestra Lucie s ní zcela souzní. „Mám to podobně. Cestovat, méně stresu v životě a taky bych se chtěla naučit španělsky. Zkusit jízdu na snowboardu a nezabít se u toho,“ směje se představitelka těhotné Izy Janečkové.

Čtěte také: Šimona Bilinu role Haďáka změnila. Trávil jsem víc času v postavě než sám v sobě, říká

Zvolnit a poslouchat svoje tělo plánuje Michaela Tomešová

Michaela Tomešová to na rozdíl od kolegyň vnímá podobně jako Tomáš Klus. „Moc si předsevzetí nedávám, protože mám pocit, že je nikdy nedokážu splnit. Jedinou věc, kterou bych ráda v novém roce změnila, je trochu zvolnit, víc poslouchat svoje tělo a velmi si rozmyslet všechny pracovní nabídky. Nechci je odmítat, ale musím je zvažovat kvůli sobě a rodině. Zkrátka naučit se poslouchat samu sebe, ale nevím, jestli to jde,“ váhá seriálová sekretářka Adélka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.