Duch Bjelac rozjíždí v nové sérii další dobrodružství. Benoni dostal jinou parťačku

Predrag Bjelac perlí jako duch

Televize Prima zahájila natáčení dalších osmi epizod seriálu Duch. V hlavních rolích se opět představí Štěpán Benoni jako policista Emil Svoboda, kterému při řešení případů sekunduje duch Predraga Bjelace coby zavražděného mafiána Darka Besarabiče. Hlavní ženskou roli tentokrát ztvární Leona Skleničková.

Emil je vyšetřovatel v elitní jednotce v sekci organizovaného zločinu Národní centrály proti organizovanému zločinu, kterému pomáhá v řešení případů duch mrtvého mafiána. Už to vypadalo, že když Darko odčiní svoje hříchy a pomůže Emilovi vyřešit těžké zločiny a vraždy, dostane se mu pokoje a odejde. Jenže… Ani náhodou, tihle dva jsou zase spolu a do toho se na místě Marty Dancingerové objevuje nová sympatická kapitánka Hanka Havránková, kterou ztvární Leona Skleničková.

Celou první sérii seriálu Duch si můžete přehrát online na prima+

Štěpán Benoni mezi ZOO a Duchem

„Mé dny jsou jen a jen pracovní, je toho opravdu hodně. Je jedno, jestli točím ZOO, nebo Ducha,“ přiznává Štěpán Benoni, který na natáčení dvojky Ducha oslavil i narozeniny. „Děkuji za přání, ty dnešní narozeniny jste mi zpříjemnili. Oslavím je tak, že sním polovinu dortu, který jsem dostal, natočím poslední obraz a půjdu si lehnout,“ směje se Benoni, který se pokračování seriálu nemohl dočkat.

„Hodně jsem se na pokračování Ducha těšil,“ přiznává herec, který tak skáče z divadla do dvou roztočených seriálů. „Mám pro vás jednu novinku, kterou už mohu prozradit. Byl jsem moc rád, že se k nám přidala Leona Skleničková. Byl jsem na několika kamerových zkouškách, když se nová role Hanky obsazovala. Je zajímavý typ a funguje nám to spolu moc dobře. Z toho mám radost,“ prozrazuje Benoni, který tak bude mít po boku novou parťačku.

Čtětet také: Utajované soukromí herce Štěpána Benoniho odhaleno. S kým žije a proč ještě nemá děti?

Leona Skleničková novou členkou týmu kriminalistů

Charakterové vlastnosti Emila se od konce první série Ducha moc nezměnily. „Je to stále trouba, což mě moc netěší, ale dobře se to hraje. Taky trochu v nové sérii díky Hance nahlédneme do jeho soukromí,“ potvrzuje tajemně Benoni. Kapitánku Hanku Havránkovou (Leona Skleničková) si parta našich vyšetřovatelů nejprve pozve k jednomu případu, a jelikož se osvědčí, stane se členkou týmu. Hanka díky svým kolegům objeví nové souvislosti v případu smrti svého otce a také začne tušit, že její parťák Emil má podezřelé tajemství. „O tom, kdy se druhá řada seriálu Duch objeví na obrazovkách televize Prima, budeme diváky včas informovat,“ vysvětluje mluvčí seriálu Josef Ducký.

Připomeňte si, jak se duch Darka loučil s Emilem. Už to vypadalo, že se nikdy nevrátí:

Predrag Bjelac dál perlí v roli ducha

Jistotou v seriálu zůstává herec jugoslávského původu Predrag Bjelac, známý také rolí ve filmech o Harrym Potterovi. „Nová parťačka je skvělá. Natáčení je poslední dny dost náročné. Točíme v těch největších vedrech a těžko se to zvládá. Se Štěpánem jsme přátelé, skamarádili jsme se při natáčení první řady, a jakmile se objevím v Praze na návštěvě, setkáváme se,“ prozrazuje herec, který díky tomu stráví opět nějaký čas v hlavním městě.

Připomeňte si také nejlepší hlášky Predraga Bjelace alias oblíbeného seriálového ducha.

„Duch je všude přítomný a není s tím moc spokojený. Darko už by chtěl konečně odejít, ale moc se mu to nedaří. Dostává se tak do různých vtipných situací a doufám, že to diváky bude bavit,“ naznačuje svůj osud v seriálu Bjelac a věří, že diváci budou s další sérií spokojeni.

„Pojedeme ve stejném rytmu, osm jednotlivých příběhů je v lecčem aktuálních a diváci budou mít určitě radost. Musím se přiznat, že čeští diváci mají větší úctu vůči hercům, větší respekt. Stává se, že mě často zdraví na ulici, častěji než v Bělehradě, a je to moc milé. Muži mi občas říkají, že mě jejich ženy milují,“ směje se a údajně mu to moc lichotí.

Věříte na duchy?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.