Nejlepší hlášky Predraga Bjelace alias oblíbeného seriálového ducha

Nejlepší hlášky Ducha s Emilem

Urostlá postava, výrazný vzhled i lehký přízvuk, vzbuzující pocit tajemného cizince. To je herec Predrag Bjelac, který si se seriálem Duch ještě více podmanil české diváky. Ženy ho milují, muže jednoduše baví humor, který jeho postavě vtiskli scenáristé. Užijte si ještě jednou v extra sestřihu ty nejlepší hlášky, jimiž spolu s vyšetřovatelem Emilem (Štěpán Benoni) kořenili celou komediální krimi sérii.

Připomeňme, že Emil (Štěpán Benoni) nikdy netoužil, být akčním hrdinou. Vyšetřování případů na organizovaném zločinu však vyžaduje komplexní lidi, a tak nad Emilem při práci stále visela hrozba vyhazovu. Emil na ní byl prostě moc měkký. A všichni mu dávali najevo, že by se měl ve své pozici obhájit, nebo odejít.

Darko svou přítomností Emilovi zkraje dost ztrpčoval život – svou neodbytností znát jméno toho, kdo ho zabil i svým temperamentem. Na druhou stranu mnohokrát mladému a férovému policistovi zachránil život, protože se dokázal v prostředí zločinu skvěle pohybovat.

Podívejte se v extra galerii, jak se herec Predrag Bjelac proměnil v šarmantního mafiánského bosse.

Byl ale alergický na Emilovu mužskou slabost. Měl jiné představy o dobrém policistovi, které se ze všech sil snažil naplnit. Začal z Emila dělat chlapa. Pamatujete si třeba scénu, kdy Emilovi propocenému hrůzou z první akce doporučoval, že si musí za peníze, utržené z kšeftu se zbraněmi, koupit deodorant? Po své smrti se však do předělávání Emila pustil ještě s mnohem větší vervou.

Darko byl mafián ze staré školy, z doby, kdy ještě existovala aspoň základní pravidla, proto se mnohokrát divil, kam až dnešní zločin dospěl, a nerozuměl tomu, že současní zločinci už nemají žádnou zločineckou čest. To on ji měl.

Zajímavý vývoj zaznamenal pod dozorem Darka také vztah mezi Emilem a jeho přidělenou parťačkou Radkou (Marta Dancingerová). Ta své kolegy obvykle respektuje a ctí. V případě Emila tomu ale bylo naopak. Nesnesla ho a nevěřila ani v jeho vyšetřovatelské schopnosti. Dokonce ho podezírala, že je v jejich jednotce krysou, nastrčenou právě Darkovou organizací. Časem se jejich vztah opravdu proměnil.

Darko byl Radkou okouzlen od první chvíle, kdy se potkali a nejvíce ho na ní vzrušovala její nepřístupnost. Po své smrti jí začal být až posedlý a hlavně, rozhodl se, že ji musí dát dohromady s Emilem.

To, co na začátku vypadalo jako nemožné, se nakonec stalo. Darko s Emilem si k sobě našli cestu a dalo by se říci, že se z nich stali nerozluční parťáci. O to dojemnější bylo, když duch Darka dosáhl věčného klidu a opustil svět smrtelníků. Kdyby se vám po hrdinech Ducha stýskalo, můžete si nyní celý seriál přehrát ještě jednou od začátku v archivu iPrima.cz


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.