Závěr série Duch: Emil zná vraha Darka. Těžké loučení nesourodých parťáků je tu!

Duch (8) - Darko se loučí s Emilem

Mafián Darko má už jeden konec za sebou. Teď se ale přiblížil jeho definitivní odchod z tohoto světa. Podívejte se v exkluzivní ukázce ze závěrečného dílu komediální krimi série Duch na dlouho očekávané loučení hlavních hrdinů. Čekali jste, že bude oddělení těchto dvou chlapů takhle dojemné?

Když se Emilovi (Štěpán Benoni) zjevil duch zavražděného mafiána poprvé, myslel si, že jde o následek zranění z velké zásahové akce. Když se mu pak začal zjevovat i ve sprše, chtěl se ho co nejdříve zbavit.

Že k tomu nebude stačit pouhé zavření očí, zjistil záhy. Duch mafiána Darka (Predrag Bjelac) po smrti totiž nedosáhl smířlivého klidu a byl odsouzen bloudit v patách detektiva Emila tak dlouho, dokud společně nevypátrají jeho vraha. Ta chvíle pravdy se konečně přiblížila! Se závěrečnou osmou epizodou se těšte na napětí do poslední chvíle. Podívejte se v další ukázce, jak blízko kýžené pravdě Darko stane. Prozradí mu jméno hledané osoby další z bývalého klanu zločinců?

V závěrečném dílu seriálu Emil všechny kolegy ještě pořádně překvapí – skutečně pomůže vyřešit vraždy spojené s velkou dodávkou heroinu. A nejen to, najde osobu, která nechala Darka zabít. Duch Darka je tedy volný a může odejít.

Loučení je však těžší, než by se možná dalo očekávat. Emil vděčí Darkovi za to, že se z něj stal opravdový policajt a chlap. „A co kdybys neodešel? Budeš mi chybět, Darko,“ vypadne z Emila, když už začíná být jasné, že „jeho“ duch odchází na věčnost. A ani Darko nezastírá, že si k tomuto poldovi vytvořil blízký vztah.

Kdo je Darkovým vrahem, vás určitě překvapí. Nezapomeňte se dívat na vyvrcholení seriálu Duch v sobotu ve 20:15 na Primě a možná si připravte i kapesníky na dojemné rozloučení.

Celý seriál si už nyní můžete přehrát od začátku v archivu iPrima.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.