Svádění, úlet i náhlé vzplanutí. Nejžhavější momenty roku 2023 z oblíbeného seriálu

ZOO (116) – Viky se líbá s Filipem

Masáž Viky a Filipa, která přešla ve vášnivé líbání, svádění Haďáka polonahou německou brunetou nebo úlet v ložnici Sid. To vše patřilo k těm nejpeprnějším scénám, jež se letos v oblíbeném seriálu z prostředí zoologické zahrady objevily. Připomeňte si je s námi.

Sbližování Evy Burešové a Tomáše Kluse coby Viky a Filipa dlouho spočívalo zejména v přípravě snídaně, v péči o miminko nebo vzájemné starostlivosti. Filip ochotně pomohl Viky s vyměřováním prostoru k novému projektu, odnesl to ale ošklivým pádem ze žebříku. Zatímco se o něho krásná brunetka starala, on ji i s límcem na krku bránil a chránil, když k ní do bytu přišel naštvaný Ovčík a v záchvatu vzteku hodlal odnést její notebook.

Nevinná masáž Viky a Filipa

Tahanice skončila útokem na zraněného Filipa, jenž okamžitě padl k zemi. Vyděšený Ovčík na nic nečekal a zbaběle utekl pryč. Tato událost nakonec oba spolubydlící spojila více, než by je kdy napadlo. „Nemám tě hodit na pohotovost?“ obávala se Viky o Filipovo zdraví. „Zase takovou ránu mi nedal,“ odmítl statečně fotograf, jenž měl v té době krátce po drsném rozchodu, při němž dostal kytarou přes hlavu. „Kouknu se na to, jestli to není potřeba namazat,“ nabídla mu Viky. Hřejivé doteky však postupně přešly v líbání a oba si blízkost toho druhého náramně užívali. Přestože Viky se následně vážnému vztahu bránila a toužila pouze po přátelství s výhodami, časem se vše změnilo a nyní tvoří s Filipem spokojený pár.

Úlet v ložnici Sid

Ještě než Filip podlehl kouzlu Viky, byl dlouho zakoukaný do Michaely Pecháčkové coby Sid. Několikrát se ocitli v situaci, kdy jim k polibku chyběl krůček a k nevěře malý krok. Na jejich jiskření v seriálu ZOO se můžete podívat zpětně na streamovací platformě prima+. Zásadní zlom pak málem přišel ve chvíli, kdy se mladé ošetřovatelce nedařilo v práci a Filip jí byl jako vždy oporou.

Šokující závěr odborníka na druhý pokus Sid o objevný odchov želvy obrovské znamenal pro bohatou dědičku sklářského impéria ledovou sprchu. Nejenže ji ztrapnil na celé čáře, ale udělal to navíc před Albertem, tehdejším ředitelem zoologické zahrady. Zdrcená blondýnka to pak v baru přehnala s alkoholem a více než kamarádsky se vrhla na Filipa, který ji chtěl jen bezpečně uložit ke spánku. Sám se přitom však musel značně přemáhat, aby situace nevyužil.

Svádění Haďáka sexy Němkou

Krátce poté, co se Šimon Bilina jako Haďák vrátil z pracovní cesty do Drážďan, vyšlo najevo, že v Německu strávil noc v domě u tamního šéfa, kde nechyběla ani jeho krásná dcera Judith. Svůdná brunetka pro statného ošetřovatele plazů okamžitě zahořela a její následná cesta do české zoologické zahrady už byla součástí plánu, jak Adama sbalit.

Sid to správně vycítila a začala se obávat možného románku. „Snažila jsem se být v klidu, ale celý je to divný. Ona je fakt krásná, já jsem ji viděla,“ svěřila se kamarádce Elišce. Ta ji sice tehdy uklidnila, ale jen na chvíli. Zanedlouho totiž Sid oba přistihla v jedné z expozic. Okouzlující Němka se nijak nerozpakovala, nadšeně přijala Adamovu nabídku zaplavat si se zvířaty a bez ostychu se před ním svlékla.

Zkrocení lamače ženských srdcí Alberta

Býval nenapravitelným holkařem a průvodkyně Kristýna v podání Sáry Milfajtové měla být jen dalším zářezem. Davidovi Gránskému se ale jako Albertovi nekalé úmysly včetně nechutné sázky uzavřené s Kamilem vymkly z kontroly a do usměvavé blondýnky se doopravdy zamiloval. Škodolibě to tvrdila právnička Markéta i kolega Lubor Brázda, jehož něco takového u zkušeného lamače ženských srdcí značně zaskočilo.

Od Kristýnina pozvání na výlet do přírody a sledování hvězd na noční obloze Albert očekával něco úplně jiného, než se mu dostalo. Příslib romantiky ve dvou přerušil příjezd kamarádů jeho milé. „Nic nebylo. Všechno nasvědčovalo tomu, že to klapne, ale nestalo se vůbec nic,“ svěřil se druhý den zklamaně Luborovi v seriálu ZOO, na jehož nové díly se můžete těšit od 2. ledna na Primě. Albert mu dokonce i potvrdil domněnku, že Kristýnu skutečně miluje. Tušil ale, že ona jeho city neopětuje. Tím spíš ho překvapila nečekanou večerní návštěvou s kýženým bonusem.

Nahý Charlie po boku potvory Dominiky

Přemíra alkoholu způsobila, že se Marek Němec coby lotr Charlie, který měl dlouhá léta svou živnost založenou na podvodech s dvojčaty, ráno vzbudil s pěknou kocovinou a z předešlého večera si na nic nepamatoval. Jaké ale bylo teprve jeho zděšení, když na gauči vedle sebe spatřil nahou Dominiku v podání Denisy Nesvačilové. Zatímco on s hrůzou v očích spěšně zamířil do sprchy, vypočítavá rusovláska se sama pro sebe jen spokojeně usmívala a rychle odešla.

Charlie se jí následně snažil celý den dovolat, Dominika však hovor záměr ignorovala. „Nemohla jsem ráno najít svůj prstýnek. Neviděl jsi ho někde?“ zeptala se jako by nic, když telefon konečně vzala. Podnikatele ale pálil zcela jiný problém. „Prosím tě, úplně konkrétně. Spali jsem spolu?“ šel přímo k věci. Odpovědi se však nedočkal, zrzavá potvora si detaily nechala záměrně pro sebe. Výčitky svědomí a Dominičino vydírání nakonec Charlieho dohnaly k doznání, a tak tento úlet způsobil rozpad jeho šťastného vztahu s Katkou.

Kuriózní technika balení Franty Kolmana

Michal Novotný se jako Franta Kolman spřátelil s Veronikou Žilkovou coby novou uklízečkou v zoologické zahradě Petrou Hubáčkovou a ta mu ochotně pomáhala i s balením žen. Naneštěstí špatně vyhodnotila chování Kristýny a byla přesvědčená, že má o jejího biologického syna zájem. „Slyšela jsem ji, jak o tobě hrozně hezky mluví. A byla to ona, kdo ti tu nechával ty dárky,“ podávala mu hlášení. Přestože Frantu naváděla, aby na sobě nedával nic znát a nedělal žádná přehnaná gesta, ňouma Kolman udělal pravý opak. Sledoval Kristýnu a její skupinu návštěvníků tak dlouho, až jedna z žen nabyla dojmu, že je to nebezpečný úchyl.

Tím ale jeho snahy neskončily. V dámských sprchách čekalo na Hubáčkovou při úklidu nežádoucí překvapení. Nahý Franta Kolman! Petra jen zděšeně vyjekla a bleskově zavřela oči. „Čekám tu na Kristýnu. Viděl jsem to v televizi, bylo to v jednom seriálu. Tam tomu říkali metoda naháč,“ vysvětloval svůj záměr Franta, který v minulosti bláznil z dvojčat a Anežka mu radila, aby navštívil psychiatra. „Víš, chlap čeká nahý na ženskou, ona přijde, vidí ho, je jí trochu trapně, a nakonec je z toho sex,“ popisoval nadšeně svou techniku balení.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.