Albert konečně zaskóruje! Vyhlášený sukničkář se ale do Kristýny zamiloval

Albert se doopravdy zamiloval – ZOO (135)

Tak dlouho čekal a snažil se, až uspěl. David Gránský (31) může coby Albert oslavovat. Sympatickou Kristýnu v podání Sáry Milfajtové (32) uháněl vytrvale a nápaditě, až se mu povedlo ji získat. Navíc s ní zažije nejen romantiku, ale vychutná si i pořádně žhavé chvilky. K jeho smůle je v tom ale až po uši. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Býval nenapravitelným holkařem a průvodkyně Kristýna měla být jen dalším zářezem. S kumpánem Kamilem dokonce uzavřel nechutnou sázku o to, kdo ji dříve dostane do postele. Přestože Albert začal po fiasku ve funkci ředitele zoologické zahrady sekat latinu, nikdo mu jeho polepšení nevěřil. Jen Kristýna, která ho miluje už od dětství, stále trvala na tom, že se v něm někde to dobro skrývá. To netušila, co na ni vychytralý PR manažer chystá.

Jenže Albertovi se nekalé úmysly vymkly z kontroly a do usměvavé blondýnky se postupem času doopravdy zakoukal. „Chtěla jsem ti říct, že je z tebe ta zamilovanost hrozně cítit. Dřív nebo později toho ta tvoje Kristýnka pěkně zneužije,“ varuje ho Markéta, jež sama měla na Alberta zálusk a svlékla se před ním přímo v kanceláři. On ji ale v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, s klidem odbyde. „Já myslím, že ne. Ta holka totiž není ani náznakem jako ty,“ usmívá se mladý Polák. Vzápětí navíc obdrží od Kristýny pozvání na rande. Zatímco se jim bývalá potvora Markéta potají vysmívá, on nadšeně souhlasí.

Zahrajte si v seriálu ZOO

Od výletu do přírody a sledování hvězd na noční obloze však očekává něco úplně jiného, než se mu dostane. Příslib romantiky ve dvou přeruší příjezd kamarádů jeho milé. „Nic nebylo. Všechno nasvědčovalo tomu, že to klapne, ale nestalo se vůbec nic,“ svěří se druhý den zklamaně kolegovi Luborovi. „Já snad uvěřím, že ses dokonce zamiloval,“ žasne nevěřícně kamarád. Albert mu domněnku potvrdí, jenže má tušení, že Kristýna jeho city neopětuje. Tím spíš ho překvapí nečekanou večerní návštěvou s kýženým bonusem.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.