Seriál přivodil Martině Hudečkové těžké chvíle. Její postava se ocitla v ohrožení života

Spoutaná unesená Uhlířová – ZOO (134)

Martina Hudečková (59) zažije v oblíbeném seriálu děsivé okamžiky plné strachu a slz. Coby vedoucí infocentra Evu Uhlířovou ji namísto vydařeného rande čeká zážitek jako z akčního filmu. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

V rodinném seriálu chce najít lásku a to ji přivede do potíží. S nápadníkem se sejde v restauraci, dají si skleničku a pak se po Martině Hudečkové slehne zem. Zatímco ji všichni hledají, ona je ve spárech násilníka, o kterého se vtipně postaral Jiří Maryško.

„Bylo to pro mě přinejmenším nezvyklé natáčení, protože to tedy není v rejstříku rolí, které dostávám. Přišlo mi to nečekané, zvlášť k povaze role paní Uhlířové. Takže u mě převládlo spíš překvapení, že se takhle dramatický moment odehraje,“ prozradila po natáčení Martina Hudečková.

Únosce ji svázal a vyhrožoval

Místo vysněné schůzky se tak herečka ocitla v malé chatičce, kde byla držena proti své vůli. Únosce ji svázal a vyhrožoval jí. „Naštěstí natáčení té scény nebylo dlouhé, tak jsem po celou dobu zůstala přivázaná k židli. Když se přestavovaly kamery, připadalo by mi namáhavější znovu vše přivazovat a dbát, aby všechno vypadalo úplně stejně. Ta chatička byla neskutečna malá, v ní ještě štáb, takže tam byl lehce stísněný prostor. V tu chvíli jsem tak zvolila jednodušší cestu, ale říkám, kdyby ta dramatická scéna trvala hodinu, tak by to bylo jinak,“ vzpomíná na natáčení vyostřeného dílu ZOO, který můžete sledovat ve čtvrtek večer na Primě.

Parťákem byl Martině Hudečkové po celou dobu Jiří Maryško, kterého si nemohla vynachválit. „S Jirkou jsme se nasmáli. Začalo to už tím, když jsme točili to namlouvání v restauraci, tam jsme se vysloveně už na tu chatičku těšili, jak si to spolu vychutnáme, takže jsme měli celkem vysmáto. Nálada na natáčení byla příjemná a veselá.“

Čtěte také: Únosce ji mlátil i 200krát týdně, jindy si zajetí užívala. Natascha Kampuschová čelila po útěku tvrdé šikaně

Ovšem ten nejveselejší moment teprve nastal, a to v okamžiku, když přišla záchrana. Dveře chatičky vykopla URNA – Útvar rychlého nasazení – a přišla Uhlířovou zachránit. „Byli to kaskadéři, asi šest chlapů tam najedou naběhlo a zachránili mě. Musím samozřejmě myslet v intencích své postavy, ale mně samotné to přišlo strašně vtipné, že na tuhle paní, která jen tak trousí repliky, moudra, vytahuje se a bojuje s druhou paní v infocentru, najednou nastoupí taková horda chlapů. Tak to mi přišlo legrační, ale v tu chvíli zase na druhou stranu, když tam stojíte a necháváte se unést tou situací, tak ona to zase taková sranda není. Ti chlapi působili dost výhružně,“ prozrazuje detaily natáčení seriálová Eva Uhlířová.

Zahrajte si v seriálu ZOO


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.