Z Adamovy vize mrazí. Hrabalová má skončit svázaná s roubíkem v puse

Adamova vize o Hrabalové – ZOO (133)

Šimonu Bilinovi (28) se jako Haďákovi vrátily jeho děsivé věštecké vize a tentokrát se už netýkají Sid v podání Michaely Pecháčkové (19). Po divném pocitu, který měl při pohledu na Halinu Pawlowskou (68) alias paní Hrabalovou a jejího mladého amanta v infocentru, přiběhne za přítelkyní s něčím mnohem horším. Kolegyni viděl uplakanou a svázanou s roubíkem v ústech. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Hned při příchodu do práce zaujme Sid a Adama živá konverzace Lenky Hrabalové s neznámým mužem. Jednu historku za druhou doprovází bujarý smích a oba se na první pohled výborně baví. Zatímco úspěšná ošetřovatelka v tom vidí začínající lásku, Haďák má poněkud střízlivější pohled na věc. „Přece si nemyslíš, že by tenhle mladý kluk… Jsou trochu nesourodá dvojice,“ zavrhne domněnku Sid.

„Věřím, že existuje nějaké jiné vysvětlení,“ je přesvědčený milovník plazů. Najednou ztuhne a ve tváři se mu objeví vystrašený výraz. „Adame? Měl jsi vizi?“ ptá se okamžitě Sid, která by podle jeho posledního tušení měla zemřít při porodu. „Ne. Jen jsem měl divný pocit z toho kluka,“ vysvětluje Haďák v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „Mám jen nějaké obrazy, ale nedokážu vidět nic jiného,“ upřesňuje starostlivé partnerce.

Hrabalová ze ZOO v nebezpečí

To se však jako mávnutím kouzelného proutku změní. Ještě téhož dne za ní přiběhne celý vyděšený. „Viděl jsem Hrabalovou přivázanou k židli, celou ubrečenou, jak má roubík v puse,“ vychrlí ze sebe. Pochopitelně má obavy. I v souvislosti s neznámým mužem, jehož viděli v její přítomnosti. Rozhodnou se proto, že na ni budou dávat pozor. Jenže svým dohlížením vzbudí Sid podezření u Lubora Brázdy, a je tak možná jen otázkou času, než si toho všimne sama Hrabalová. Dokážou ji ochránit?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.