Sid má zemřít při porodu. Haďákovi se vrátily jeho tragické vize

Sid má zemřít při porodu – ZOO (131)

Šimon Bilina (28) zažívá v oblíbeném seriálu děsuplné chvíle. Coby Adam znovu mívá věštecké vize, které se v minulosti několikrát vyplnily. Dosud však nikdy nebyl tak vystrašený. Smrt tentokrát údajně číhá na jeho lásku Sid v podání Michaely Pecháčkové (19). Podívejte se na exkluzivní ukázky.

První ranní paprsky a poklidný spánek náhle přeruší Haďákův výkřik. „Adame, jsi v pořádku?“ strachuje se vyděšená Sid, zatímco její milý je otřesený a jen stěží se vyrovnává se zlým snem. Navíc si vůbec nemyslí, že šlo jen o hroznou noční můru. „Měl jsem další vizi. Viděl jsem Aničku, jak zemřela při porodu,“ svěří se nešťastně kamarádce Aleně.

Není to přitom poprvé, co se mu něco podobného přihodilo. Právě naopak. Jeho věštecké předtuchy už zachránily život rodičům Filipa, kterého před neštěstím varoval. Z nebezpečných situací díky němu vyvázli bez zranění také Albert nebo Bob. Nakonec i jeho náhlý příjezd z Amazonie, kde pátral po zesnulých rodičích, měl opodstatnění ve vizi. Tušil prý nevěru Sid.

Haďák se v ZOO strachuje o Sid

Přestože některé z jeho tušení se nestaly, několikrát budoucnost skutečně „viděl“. Oprávněně se proto obává. „Fakt mě to vyděsilo. Co když je to pravda? Mám o ni strach. Pár věcí už se mi vyplnilo,“ zoufá si nešťastně v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „Pár ale taky ne. Tak už to přestaň řešit a analyzovat. Prostě se ti něco zdálo,“ uklidňuje ho Alena, která se na jeho vize odjakživa dívá dost střízlivě.

Jenže Adama to trápit nepřestává. Jeho zachmuřeného výrazu si všimne i sama Sid. „Je všechno v pořádku? Zdáš se mi nervózní,“ ptá se ho při večeři. Ačkoliv Haďák jakékoliv starosti popře, jednu zásadní otázku si neodpustí. „Začala jsi znova brát antikoncepci?“ vyzvídá u Aničky a záporná odpověď ho nijak neuklidní. Bude mít Adamova vize vliv na budoucnost jejich vztahu? Přestane toužit po společném potomkovi, přestože možné těhotenství Sid mu přišlo jako dobrý nápad?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.