Těhotenství jako lék na smutek. Sid přemýšlí o vlastním miminku

ZOO (125) – Těhotenství jako lék na smutek

Michaela Pecháčková (19) se po náhlé smrti svého seriálového otce v podání Marka Taclíka (50) upnula na práci a rodinu. Sabině Laurinové (51) a Janě Švandové (75) coby mamince a babičce hodlá pomoci vyrovnat se se ztrátou milovaného Eduarda vskutku netradičním způsobem – chce otěhotnět. Co na to Adam? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Rodina Novotných prožívá těžké chvíle. Musí se vyrovnat s tragickou smrtí Eduarda, který zahynul v Thajsku při ničivém tsunami. Zároveň je třeba dál pokračovat v byznysu, plnit závazky a dotahovat do konce lukrativní smlouvy. Babička a maminka jsou zcela zdrcené, vedením firmy je proto dočasně pověřena Sid, jež ze zoologické zahrady stále častěji utíká řešit jiné pracovní povinnosti.

Zatímco Sidonie se okolí straní a s nikým nekomunikuje, Alice se pokouší normálně fungovat. Smutek ji ale přemáhá a práci moc nezvládá. Sid proto přemýšlí, jak by mohla pomoci. Kolegyně jí poradí dost neotřelé řešení. „Když mojí kámošce umřel táta, rozhodla se otěhotnět, aby její maminka myslela na jiné věci a nemyslela na smrt,“ nadhodí trochu bláznivou možnost Helča v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „Fungovalo to u nich. Z maminky udělala babičku a ta byla nakonec šťastná,“ stojí si za svým ošetřovatelka, když Eliška označí její návrh za blbost a tvrdí, že si něco takového musela vymyslet.

Samotné Sid to ale jako tak špatný nápad nepřijde. Když vidí nešťastnou a uplakanou Alici, která se vůbec nedokáže na byznys soustředit a myšlenkami je stále u Eduarda, rozhodne se dát těhotenství zelenou. „Dokážeš si představit, že bychom spolu měli miminko?“ zeptá se po dlouhém úvodu Adama. „Myslím to tak, jestli si dovedeš představit, že bych teď otěhotněla,“ upřesňuje bohatá dědička sklářského impéria, že nemluví o vzdálené budoucnosti. Jak na to Haďák zareaguje?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.