Sid musí odejít ze zoologické zahrady. Jiné pracovní povinnosti volají

Michaela Pecháčková (19) prožívá v oblíbeném seriálu chvíle plné smutku a slz. Přišla o svého otce v podání Marka Taclíka (50) a s náhlou ztrátou se těžko smiřuje. Do toho se potýká s problémy v rodinné firmě, které vyústí v nečekané řešení. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Rodina Novotných truchlí. Jen stěží se vyrovnává s tragickou smrtí Eduarda, jenž zahynul při ničivém tsunami v Thajsku. Jenže lukrativní zakázky nepočkají a v podnikání renomované sklářské firmy je třeba pokračovat. Babička Sidonie je z těch, kdo smutek zahánějí právě prací. Ta se ale šarmantní zkušené byznysmence v podání Jany Švandové začíná vymykat z rukou.

Jejího pochybení si všimne Alice a se svými obavami se svěří Sid. „Babička těm Arabům slibuje hory doly, podle mě úplně nemožné věci. Říkám si, jestli vůbec ví, co dělá,“ strachuje se v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě. „Napadlo mě, jestli po smrti táty neztratila soudnost. Musí to být hrozné, když máma přežije svoje dítě,“ tuší Alice. Svůj názor a domněnky nakonec řekne i samotné Sidonii, čímž rozpoutá ostrou hádku.

Rázná podnikatelka jakoukoli chybu odmítá a svou snachu osočí z podlých úmyslů. „Ještě jsme Eduarda ani nepohřbili a ty už mě chceš vyštípat z firmy,“ rozčiluje se Sidonie a žádné ústupky nepřipouští. Svědkem jejich rozepře je Ed, který okamžitě povolá do akce sestru Sid. Bohatá dědička spolu s Adamem na poslední chvíli zabrání podpisu nevýhodné smlouvy a po rodinné poradě se rozhodne k zásadnímu kroku. „Řídit firmu teď budu já,“ oznámí Haďákovi, jehož by nejraději viděla ve vedení po svém boku. Skončí tak definitivně její úspěšná kariéra ošetřovatelky v zoologické zahradě?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.