Herci ukázali divákům zákulisí seriálu ZOO. Místo plazů makety, místo alkoholu šťáva

Zákulisí natáčení seriálu ZOO

Herci Michaela Pecháčková (Sid) a Šimon Bilina (Haďák) vás provedou zákulisím primáckého seriálu ZOO. Představí vám jednotlivé místnosti i kulisy. Co zajímavého jste netušili?

Michaela Pecháčková (19) má v seriálu ZOO hlavní roli. Spolu se svým hereckým kolegou Šimonem Bilinou (27) diváky provedou zákulisím oblíbeného českého rodinného a komediálního seriálu. Jak to vypadá mezi kulisami prostředí, které běžně známe pouze z televizních obrazovek? Mnohé rekvizity a zajímavosti vás možná překvapí.

Mohlo by vás zajímat: Domněnky Sid se potvrzují. Krásná Němka plánuje svést Adama

Čtěte také: Sid spaluje žárlivost. Adam se vrací z Německa s krásnou brunetkou

Pokud byste například všude čekali nebezpečné plazy, opak je pravdou. V teráriích jsou umístěny pouze makety. A alkohol na place? Na ten mohou herci také zapomenout. Co skutečně popíjí místo jednotlivých nápojů? Zjistíte v úvodním videu.

O seriálu

Český rodinný komediální seriál ZOO se odehrává v prostředí zoologické zahrady (jak už název napovídá). Hlavními hrdinkami jsou zde mladá dědička sklářského impéria Sidonie Anna Novotná a chůva Viktorie „Viki“ Janečková.

Sidonii hraje mladá a talentovaná Michaela Pecháčková (19) a Viki neméně úspěšná Eva Burešová (29). Příběh vypráví o životě hlavní hrdinky, která se rozhodla vzdát rodinného dědictví a jít si tvrdě za svým snem. V seriálu se objevuje také řada dalších oblíbených českých herců jako například Sabina Laurinová či David Gránský.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.