Herci ukázali divákům zákulisí seriálu ZOO. Místo plazů makety, místo alkoholu šťáva

Zákulisí natáčení seriálu ZOO

Herci Michaela Pecháčková (Sid) a Šimon Bilina (Haďák) vás provedou zákulisím primáckého seriálu ZOO. Představí vám jednotlivé místnosti i kulisy. Co zajímavého jste netušili?

Michaela Pecháčková (19) má v seriálu ZOO hlavní roli. Spolu se svým hereckým kolegou Šimonem Bilinou (27) diváky provedou zákulisím oblíbeného českého rodinného a komediálního seriálu. Jak to vypadá mezi kulisami prostředí, které běžně známe pouze z televizních obrazovek? Mnohé rekvizity a zajímavosti vás možná překvapí.

Mohlo by vás zajímat: Domněnky Sid se potvrzují. Krásná Němka plánuje svést Adama

Čtěte také: Sid spaluje žárlivost. Adam se vrací z Německa s krásnou brunetkou

Pokud byste například všude čekali nebezpečné plazy, opak je pravdou. V teráriích jsou umístěny pouze makety. A alkohol na place? Na ten mohou herci také zapomenout. Co skutečně popíjí místo jednotlivých nápojů? Zjistíte v úvodním videu.

O seriálu

Český rodinný komediální seriál ZOO se odehrává v prostředí zoologické zahrady (jak už název napovídá). Hlavními hrdinkami jsou zde mladá dědička sklářského impéria Sidonie Anna Novotná a chůva Viktorie „Viki“ Janečková.

Sidonii hraje mladá a talentovaná Michaela Pecháčková (19) a Viki neméně úspěšná Eva Burešová (29). Příběh vypráví o životě hlavní hrdinky, která se rozhodla vzdát rodinného dědictví a jít si tvrdě za svým snem. V seriálu se objevuje také řada dalších oblíbených českých herců jako například Sabina Laurinová či David Gránský.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.