Celebrity

23. května 2023 16:40

Vanesa Havlíková

Sabina Laurinová překvapila zálibou v nudismu. V mládí ji k němu přivedl Zounar

Sabina Laurinová v 7 pádech

Herečka Sabina Laurinová (51) pochází z umělecky založené rodiny. První divadelní hru, v níž se představila, režíroval její tatínek František Laurin, který působil v několika pražských divadlech a pracoval i v televizi. V rozhovoru s Honzou Dědkem mimo jiné překvapila svou zálibou v nudismu a řízení ve vysoké rychlosti.

Tatínek Sabiny Laurinové celý svůj život zasvětil divadlu. Právě díky němu se talentovaná herečka, kterou můžete znát například ze seriálu Sestřičky, rozhodla pro svou profesi.

„Když mi bylo asi třináct, znovu se otvíralo Národní divadlo a zahajovalo se Jiráskovou Lucernou. Byla tam řada dětí, družiček. Měla jsem to štěstí, že jsem si jednu mohla zahrát. Už tehdy jsem si uvědomovala tu váhu, kdy jsem stála na jevišti a vedle mě byla Jana Hlaváčová, pan Kemr, pan Munzar, Hrušínský a další,“ prozradila herečka o první divadelní roli v představení, které režíroval její tatínek František Laurin.

Přečtěte si také: Sabina Laurinová v nové roli řeší nedostatek sexu. Jak se cítila v podvazcích?

„Jako dítě jsem je znala z filmů a pohádek a najednou jsem mohla paní Hlaváčové předat kytici. Byla to koktavá družička. Koktala jsem ale víc, takže jsem dostala zásadní připomínku od režiséra, mého tatínka: ‚Koktáš hezky, ale koktej rychle a pak rychle vypadni.‘ To byla první a poslední spolupráce s mým tatínkem,“ dodala.

O přátelství s Martinem Zounarem

V rozhovoru s Honzou Dědkem herečka překvapila poněkud netradiční zálibou, ke které ji přivedl její dlouholetý kamarád a kolega z herecké branže Martin Zounar. „S Martinem jsme kamarádi už velmi dlouho. Jezdili jsme spolu dokonce na nudistické pláže. Teda ne jenom s Martinem. Když jsme byli mladí a oba jsme měli partnery, o prázdninách jsme spolu jezdili do Chorvatska a občas jsme tam našli místo, kde se dalo koupat jen tak. Nikdo jiný nás neviděl, protože kdyby nás viděli čeští turisté, měli bychom tady ostudu,“ zavzpomínala herečka na léta minulá.

Mohlo by vás zajímat: Martin Zounar popsal skličující samotu po rozvodu. Vítaly ho jen rybičky

Stejně tak ji baví i řízení ve vysoké rychlosti. „Jsem akční člověk. Dodržuju rychlost, ale ráda jezdím rychle, protože neusínám za volantem. Když jedu třicítkou, začnu myslet na něco jiného a jsem schopná nabourat. Pro mě rychlost začíná na 140, ale to si tady bohužel nemůžu dovolit,“ povzdechla si herečka v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat dnes ve 21:35 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.