Celebrity

7. února 2023 20:45

Tomáš Durčák

Herec Martin Zounar popsal skličující samotu po rozvodu: Vítaly mě jen rybičky

Zpověď Martina Zounara

Herec a moderátor Martin Zounar (55) se na veřejnosti často ukazuje s širokým úsměvem na tváří a zdá se, že v životě žádné starosti neřeší. Opak je ale pravdou. Jak sám přiznal, po rozvodu si prožil velmi náročné období a nějakou dobu trvalo, než pochopil, jak se stát opět optimistou. Pomohla mu v tom nejen jeho dcera Claudia, ale také současná partnerka Kateřina.

Martin Zounar se s manželkou Simonou rozvedl po třinácti letech manželství. V roce 2015 přiznal, že s matkou jejich společné dcery již zhruba dva roky nežijí. „Musím říct, že minulých patnáct let nebylo v mém životě úplně ideálních,“ svěřil se v pořadu Showtime.

„Opravdu jsem si hrábnul hodně… už mi šla i hlína přes palici. Ale nakonec jsem zjistil, že v životě má opravdu všechno řešení. Jenom to musíte chtít řešit. Musíte si stoupnout a začít to komunikovat,“ dodal herec o psychicky náročném období po rozvodu s manželkou.

Šla mi hlína přes palici, ale všechno má řešení

Za nesmírnou pomoc považuje čtrnáctiletou dceru Claudii, kterou má z prvního manželství. „Mně a mé bývalé partnerce se narodil smysl mého života. Claudia má vlastnost, kterou miluji na lidech. Je hodná, empatická a citlivá. Miluje přírodu, zvířata. Dokáže obětovat své pohodlí, aby ta druhá strana byla šťastná. To je pro mě nejvíc,“ popsal Martin Zounar svou milovanou dceru. Zároveň vychválil její školní prospěch i to, že v období puberty zlobí přesně tak, jak by zlobit měla.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!

Nová partnerka mu přinesla klid a radost do života

Již čtyři roky má herec novou přítelkyni Kateřinu a jak přiznává, v pětapadesáti letech ho život opět baví. „Dostal jsem určitý klid, který pro své povolání potřebuji. Moc děkuji, že jsme se mohli potkat. Přitom to bylo náhodou, ona byla sama, já jsem byl sám, nikomu jsme neubližovali a prostě to takhle přišlo,“ popsal pozitivní efekt nového vztahu Martin Zounar, který v minulosti zažil i skličující samotu.

„Taky jsem zažil dobu, kdy mě tady vítaly jen rybičky a vlastně jen samota. Je to skličující, špatně se při tom tvoří, dělá, vůbec vás to nebaví,“ prozradil a přiznal, že dnes ho vítá nejen milující žena, ale také jejich dva společní psi Limpy a Flíčko, pro které mají oba slabost. „V padesáti pěti letech jsem našel opravdu oázu pro život, který mě baví. A myslím, že to na mně je i vidět,“ zakončil usměvavý herec, kterému se v posledních letech podařilo radikálně zhubnout a chystá mimo jiné s psycholožkou Kateřinou svatbu.

Herce Martina Zounara můžete nově sledovat v originálním seriálu Půlnoční zpověď exkluzivně on-line na prima+

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.