Celebrity

26. června 2023 12:37

Žaneta Dernerová

Nový videoklip k písni Tomáše Kluse. Zamilovaný duet psal jako seriálový hrdina

ZOO (124) – Vítězný duet Viky a Filipa

Tomáš Klus (37) složil nádherný duet, který sklidil u fanoušků ohromný úspěch. Milostný song, jejž zpíval v oblíbeném seriálu po boku Evy Burešové (29), se dočkal natolik nadšených ovací, že k němu vznikl i videoklip. Již nyní se na něj můžete exkluzivně podívat.

Písní plnou lásky a zamilovaných pohledů okouzlili Tomáš Klus a Eva Burešová coby Filip a Viky diváky i porotu v Markově baru. Samou chválu sklízí song s videoklipem i u prvních posluchačů na Youtube. „Na tohle se dá říci jen – dokonalost. Úžasná píseň, krásný text a nádherný klip... Boží. Krása!“ oceňují novinku fanoušci a své vzkazy doplňují srdíčky a palci nahoru.

V seriálu si duet vysloužil ohromný potlesk a dvojice právem zvítězila v pěvecké soutěži. Písničku složil Tomáš Klus na popud tvůrců seriálu a pro napsání hitu měl volnou ruku. „Řekl jsem si, že to budu co nejvíc psát jako Filip, který píše milostné vyznání své femme fatale. Představoval jsem si, že Viky a Filip sedí v kuchyni a skrze tóny si vyznávají lásku a hluboce se při tom dívají jeden druhému do očí,“ prozrazuje Klus, jak se rodila nová písnička KOUZ(L)OO, kterou teď budou moci fanoušci vidět i jako klip.

„Na skládání jsem měl klid, moje úžasná žena mě nechá, abych mohl být ve studiu sám a pracovat na písničce. Občas musím ty věci selektovat. Někdy napíšu věci, které nejsou dobré, ale naštěstí mám skvělého prvního kritika v tom nejlepším smyslu slova – a tím je moje žena,“ svěřuje se muzikant. S výsledkem byli všichni spokojeni, a tak se písnička do závěrečných titulků nahrála u Kluse ve studiu a diváci ji mohli vidět v uplynulém díle seriálu ZOO, na jehož další epizodu se mohou těšit v úterý večer na Primě. Videoklip vznikl záhy, jakmile se o písničku strhl velký zájem fanoušků, a skládá se ze zamilovaných záběrů.

Pro jednu chvíli tak Eva Burešová vyměnila Václava Noida Bártu, s nímž coby věhlasná Lady X sklízí v baru fenomenální úspěch s každou písní. „V seriálu jsem zvyklá spolupracovat s Vaškem, který dělá závěrečné písničky do každého dílu. Jeho tvorba a Tomášova je rozdílná, a to hodně. Jediné, v čem jsou stejní, je podle mne to, že co vydají, stojí za to. Oba mě moc baví,“ svěřila se herečka a dvojnásobná maminka, pro niž je to první spolupráce s Tomášem. „Poslouchala jsem ho už na základce a těšila jsem se, až ho poznám. Jsem tak moc ráda, že díky seriálu vznikla naše společná písnička,“ usmívá se Eva Burešová.

Na nový klip k písni KOUZ(L)OO plný zamilovaných scén se podívejte na YouTube.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.