Celebrity

7. září 2023 17:30

Žaneta Dernerová

Michaela Pecháčková má zakázáno měnit barvu i délku vlasů. Může za to její role

Sid řeší problémy se žirafou – ZOO (130)

Michaela Pecháčková (19) je jednou z těch hereček, pro něž profese neznamená jen dodržovat natáčecí plány a plnit ostatní pracovní povinnosti. Hvězdě oblíbeného seriálu z prostředí zoologické zahrady zasahuje její role i do běžného života. Vizáž musí podvolit své hrdince a nějaké vlasové experimenty rozhodně nepřipadají v úvahu.

Než nastoupila do populárního seriálu, musela se devatenáctiletá Michaela Pecháčková vzdát svých tmavých vlasů a ofiny, kterou nosila celý život. Tvůrci řekli, že půjde na blond a ofina je zakázaná. Poslechla. A to znamená, že musí pravidelně navštěvovat kadeřnický salon, aby její Sid zůstala beze změn.

Michaela tak poctivě dochází za kadeřnicí Blankou Haškovou. Cílem je, aby pozorné oko diváka nezachytilo žádné velké změny. „Jakmile mi holky v maskérně řeknou, že je třeba údržba účesu, tak volám Blance, že je čas. Řídím se tedy podle toho, jak je třeba a jak moc jsou odrosty vidět na kameře,“ prozrazuje mladá herečka, jak často musí docházet na střih a barvu.

Sympatická blondýnka je ráda, když se jim kvůli časové vytíženosti zadaří nějaký termín najít. „Teď je to o něco složitější, protože Blanka má i jiné povinnosti, nejen mě, ale hlavně jí za chvíli začíná StarDance, kde je hlavní vlasovou stylistkou. Takže nacházet termíny je čím dál složitější, a k tomu ještě můj natáčecí plán, škola…“ vypráví seriálová Sid, jež bude jako zkušená ošetřovatelka v dalším díle ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, řešit problémy se žirafou.

Návštěva kadeřnice se řídí podle návazností seriálu ZOO

Kromě časových možností je třeba brát v potaz ještě jednu zásadní okolnost. „Musí se hlídat návaznosti, takže většinou stříháme ve chvíli, kdy Míše končí natáčecí cyklus a návaznosti nejsou. A hlavně, divák nic nesmí poznat. Nemůže mít v jednom záběru culík do půli zad a v dalším o patnáct centimetrů kratší,“ vkládá se do hovoru Blanka Hašková, která proměnu herečce vymyslela. „Mám zakázáno cokoli s vlasy dělat, měnit barvu i délku. Je to především kvůli natáčení, ale za tuhle péči, kterou tu v salonu dostávám, jsem moc ráda. No, popravdě, jaká žena by nebyla,“ směje se herečka.

Čtěte také: Míša Pecháčková pomáhá Pepovi s vařením. U stolu si za to vyslechne vtipy a urážky

Žádnou šílenou vlasovou změnu zatím podstoupit nemusela. „Myslím, že ne, ale věřím, že mě nějaká proměna nemine. Všichni herci to alespoň jednou zažijí, že se musí kvůli roli radikálně proměnit. Teď říkám, že bych s tím neměla problém, ale hned dodám, že za pár let se to může změnit. Je to hypotetická otázka. Nevím, jaká nabídka by mi přišla… Přiber dvacet kilo, zhubni, ohol si hlavu, hraj lesbu… Výzvy by to každopádně byly, ale nejsme v Hollywoodu, tak jsem klidnější,“ směje se Pecháčková, která má prozatím v tomto ohledu klid. Dokud bude točit oblíbený seriál, tak o proměně nemůže být řeč.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.