Obrovský průšvih dvojčat. Sestry připravily alkoholové bonbony s metanolem

V alkoholu se objevil methanol – ZOO (129)

Barbora a Lucie Černé (27) se vymanily z netradičního podnikání Marka Němce (42) coby Charlieho a v oblíbeném seriálu začaly sekat latinu. Jejich podnikání s bonbony se pozvolna rozjíždí, k čemuž přispěla i jedinečná alkoholová edice. Jenže právě ta jim způsobí veliké problémy. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Sestry Izy a Tes přestaly po mnoha úspěšných akcích včetně napálení starosty Bavora nebo okradení rodiny Polákových pracovat pro svého dlouholetého chlebodárce Charlieho v podání Marka Němce. Láska je změnila a rozhodly se pro poctivý byznys, a to v oblasti cukrovinek. S pomocí receptů šikovné hospodyně Ilony rozjely obchod s bonbony, v němž se jim po prvotních problémech začalo dařit.

Oblibu si získaly nejen ovocné dobroty, ale i jejich alkoholová varianta. Přesto si zatím nemohou dovolit peníze rozhazovat, proto spoří, kde se dá. Jenže právě na lihovinách by šetřit neměly. „Víš, že ty ceny vůbec nejsou reálné. Takže v tom bude nějaký problém,“ varuje Vojta Izy v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. Okatá brunetka však smete jeho připomínky ze stolu. „Ty jsi prostě strašně poctivý,“ nedělá si hlavu z jeho obav.

V ZOO se objeví metanol

Naneštěstí se ale ukáže, že jeho tušení bylo oprávněné. V alkoholu se totiž opět začal objevovat metanol. „Je hlavně tady u nás,“ potvrdí policista Břéťa a Vojtovi okamžitě začne docházet, že to by mohl být důvod oné výhodné koupě. Z možných důsledků je zle nejen jemu, ale i oběma sestrám. „Jestli je to metanol, máme fakt velký průšvih,“ konstatuje nervózní Izy, zatímco Tes už lehce panikaří. Spektrometr bohužel naplní jejich nejčernější obavy. „Je v tom metanol,“ vynese Marek verdikt. Dvojčata tak čekají pěkně krušné chvíle.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.