Obrovský průšvih dvojčat. Sestry připravily alkoholové bonbony s metanolem

V alkoholu se objevil methanol – ZOO (129)

Barbora a Lucie Černé (27) se vymanily z netradičního podnikání Marka Němce (42) coby Charlieho a v oblíbeném seriálu začaly sekat latinu. Jejich podnikání s bonbony se pozvolna rozjíždí, k čemuž přispěla i jedinečná alkoholová edice. Jenže právě ta jim způsobí veliké problémy. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Sestry Izy a Tes přestaly po mnoha úspěšných akcích včetně napálení starosty Bavora nebo okradení rodiny Polákových pracovat pro svého dlouholetého chlebodárce Charlieho v podání Marka Němce. Láska je změnila a rozhodly se pro poctivý byznys, a to v oblasti cukrovinek. S pomocí receptů šikovné hospodyně Ilony rozjely obchod s bonbony, v němž se jim po prvotních problémech začalo dařit.

Oblibu si získaly nejen ovocné dobroty, ale i jejich alkoholová varianta. Přesto si zatím nemohou dovolit peníze rozhazovat, proto spoří, kde se dá. Jenže právě na lihovinách by šetřit neměly. „Víš, že ty ceny vůbec nejsou reálné. Takže v tom bude nějaký problém,“ varuje Vojta Izy v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. Okatá brunetka však smete jeho připomínky ze stolu. „Ty jsi prostě strašně poctivý,“ nedělá si hlavu z jeho obav.

V ZOO se objeví metanol

Naneštěstí se ale ukáže, že jeho tušení bylo oprávněné. V alkoholu se totiž opět začal objevovat metanol. „Je hlavně tady u nás,“ potvrdí policista Břéťa a Vojtovi okamžitě začne docházet, že to by mohl být důvod oné výhodné koupě. Z možných důsledků je zle nejen jemu, ale i oběma sestrám. „Jestli je to metanol, máme fakt velký průšvih,“ konstatuje nervózní Izy, zatímco Tes už lehce panikaří. Spektrometr bohužel naplní jejich nejčernější obavy. „Je v tom metanol,“ vynese Marek verdikt. Dvojčata tak čekají pěkně krušné chvíle.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.