Markéta balí Alberta. Svlékne se před ním přímo v kanceláři

Michaela Petřeková (25) se coby Markéta v oblíbeném seriálu sice změnila z prvotřídní potvory k lepšímu, některé charakteristiky jí ale zůstaly. Jednou z nich je její tvrdohlavost. Když se pro něco či někoho rozhodne, nic ji nezastaví. Pozná to i David Gránský (31) jako Albert. Vyčíhne si ho a bez váhání svede. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Další milostné vzplanutí je na spadnutí. Postarají se o něj Michaela Petřeková a David Gránský. Markéta to zkrátka zkusí a Albert se chytne. „Markétě se v zoo moc líbí a líbí se jí tam ještě víc, když svedla Alberta. Trochu u toho samozřejmě kalkuluje. Počítá, koho by si tak přivedla do života, ale nakonec zjistí, že ten Albert do toho není tak zapálený,“ prozrazuje Petřeková.

Scenáristé už jí za dva roky natáčení přivedli do života dost vzrušení. „Začínala jsem s Robertem Urbanem, do toho měla nějakou aférku se Štěpánem Benonim v baru. S Markem Němcem? Podle mě mezi ním a Markétou něco proběhlo, nebo že by ho nesvedla? No a teď Albert, ten je takový poddajný. Takže tak tři a půl chlapa. Na Markétu to je málo, na Míšu dost,“ směje se sympatická brunetka, která to coby Markéta zkusí na Alberta v dalším díle seriálu ZOO, na nějž se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. „S Davidem jsem natáčela milostnou scénu v kanceláři. Nejvíc obtížné bylo, abych to ustála se ctí, protože jsem měla na sobě minisukni a do toho jsem seděla na stole. Víc si asi domyslíte,“ červená se herečka.

„Myslím, že tím, jak se začala projevovat její profesní stránka, tak se dost změnila a já jsem za tu změnu ráda. Není tam jenom za tu krávu, ale umí ukázat, že je opravdu eso ve svém oboru.“ A to Michaele občas přináší do scénáře dialogy, které jsou náročnější. „Paradoxně se učím texty dobře, jde mi to rychle. Nemám ráda, když jsem nepřipravená nebo se stane nějaký přeřek. Nechci zdržovat ostatní, ze začátku jsem se bála a docela se stresovala. Zatím jsem nemusela říkat nějaké sáhodlouhé odborné věci. Zatím všemu, co jsem říkala, jsem rozuměla.“

Markétu mají fanoušci seriálu ZOO rádi

Přesto, že je Markéta celkem záporná postava, Michaela poznala, že fanoušci ji berou velmi dobře. „V létě jsme jezdili se seriálem za fanoušky a pořádali autogramiády. Přiznám se, že to bylo docela náročné, těch lidí bylo moc a dva dny poté jsem nevyšla z domu. Jsem introvert a tohle pro mě byla velká škola. Naučila jsem se, jak s lidmi komunikovat, protože třeba dva roky zpátky jsem tohle vůbec neuměla. Cvičí mě to, do té doby bych vůbec nevedla tenhle rozhovor, nevyšla bych ze své komfortní zóny,“ prozrazuje na sebe herečka, která na oslovení Markéto už i slyší. „Ze začátku na mě často volali Markéto, a teď už mi říkají Míšo. Když jsme byli ve Dvoře Králové na autogramiádě, tak se tam bavili fanoušci, jestli jsem to opravdu já, nepoznali mě, protože v civilu mám jiné vlasy.“

Přestože Markéta asi nikdy žádný svatoušek nebude, stále častěji se u ní projevují i pozitivní stránky její osobnosti. „Kupodivu se pustí do práce a pomůže z jedno maléru Viky a Filipovi. Takže to s ní není tak zlé – i holce, která jí ukradla kluka, bude nápomocná a vytrhne jim trn z paty. Tak se dívejte,“ láká herečka diváky k obrazovkám.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.