Herec Marek Němec se představí jako fotbalový trenér v seriálu Malá velká liga

Trenér Růžička - Malá velká liga (1)

Populární herec Marek Němec (42) alias Honza Růžička stojí v originálním komediálním seriálu Malá velká liga před životní výzvou: z šestice malých specifických žáčků vychovat fotbalisty, kteří obstojí v meziškolní konkurenci. Uvidíte již od 6. září na prima+.

Skvělý fotbalista a brilantní prvoligový trenér v podání Marka Němce vyfasuje vinou svého chování podmínku a veřejně prospěšné práce na základní škole. Najít si cestu k netalentovaným malým fotbalistům se ukáže jako trest daleko větší, než se na první pohled mohlo zdát…

Premiéru seriálu Malá velká liga sledujte online od 6. září na prima+

Obsazení, počet dílů, tvůrci seriálu

  • Hrají: Marek Němec, Anna Fixová, Sarah Haváčová, Adam Joura, Martin Myšička, Anežka Rusevová, Roman Štabrňák, Michal Škach, Josef Slavík, Henryk Šimek, Matyáš Třískala, Josefína Krycnerová, Tony Hoang Phi, Marek Lambora, Petr Vršek, Martin Kubačák a další
  • Počet dílů: 8
  • Námět a režie: Jakub Machala
  • Scénář: Jakub Machala, Michal Baláž
  • Dramaturgie: Jana Skořepová
  • Výkonná producentka: Radka Machalová
  • Vedoucí projektu FTV Prima: Karolína Meisterová
  • Šéfproducentky FTV Prima: Lucia Kršáková, Lenka Hornová
  • Žánr: komedie

Děj seriálu Malá velká liga

Jan „Honza“ Růžička (Marek Němec) je po potyčce v přímém přenosu s vycházející hvězdou svého klubu Sparta Praha, mladým útočníkem Paškou (Marek Lambora), propuštěn ze zaměstnání, vyloučen z klubu a nemůže trénovat. Navíc je kvůli zničení osobního majetku, napadení a kladení odporu při zatýkání pod vlivem alkoholu odsouzen na několik měsíců veřejně prospěšných prací nepodmíněně. Jeho řádění, nezřízené pití a podrážděné chování jsou důsledkem jeho povahy a rozpadajícího se manželství. Jeho žena Sára (Anna Fixová), láska jeho života, ho opustila.

Růžička se tak ocitne ze dne na den bez práce, pro kterou žije, bez ženy, kterou miluje, v podnájmu někde na sídlišti a navíc je přinucen v rámci svého trestu trénovat bandu netalentovaných dětí ze sídlištní základní školy. A tak člověk, který dosud nepoznal nic než fotbal a výhry, najednou po sérii velkých životních proher musí poznat i všechno to mimo fotbal, co se nazývá život. A tak má bezdětný chlap v počínající krizi středního věku, který nikdy nechtěl mít děti, na krku rázem několik pěkných kvítek.

Životní ztráty s Růžičkou otřesou. Pusťte si také vtipnou scénu, jak se dobývá k ženě:

Díky tomu ale vedle snahy získat zpět svou práci a manželku zjistí, že jsou možná i jiné věci, na kterých v životě může záležet. A dokonce možná i jiné ženy… Pomohou mu nové životní lekce k tomu, aby se stal o trochu menším egoistou a narcisem?

Marek Němec si roli fotbalového nadšence užívá

Pro Marka Němce je hlavní role fotbalového trenéra Růžičky vykročením ze stereotypu. „Je to debil, zato nádhernej. Ale on se polepší. A mě baví! Je to nesmírně zábavně napsané. Mně skutečně fotbal nic neříká, ale říká mi něco dobrý sportovní výkon, párkrát jsem dobré sportovní výkony viděl, v tomto má ode mě fotbal respekt a pak také za charitativní rozměr. To mi přijde dobrý. Ale jinak tomu neholduju. Husinu nemám, a to točíme na Spartě. Ale ten prostor je charismatickej a umím si představit, že jako divák si to užiju,“ říká Marek Němec, který sám sportu příliš neholduje.

„Skončila mi všechna divadelní představení, která mi držela kondičku, tak teď musím. Dělám kliky, sedy, lehy, mám rád kolo a vodní sporty, ale nejsem žádný vášnivý sportovec a nemám sportovní návyk v tom smyslu, že bych si sportem čistil duši. Já si ji čistím přes hudbu a výlety a koukáním do dálky,“ přiznává Marek Němec.

Pusťte si další exkluzivní ukázku z komediálního seriálu Malá velká liga:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.