Banáni: Nová série s neotřelým námětem o nálezu kokainu mezi banány od 18. října na prima+

Banáni od 18. října online na prima+

Prima+ chystá již od 18. října pro diváky další osvěžující novinku s naprosto unikátním námětem. Nový seriál Banáni vychází z reálné kauzy, kdy bylo v jednom ze supermarketů v krabicích s banány objeveno velké množství kokainu.

„Jde o velmi zábavný seriál, opravdu volně natočený na motivy skutečné události, za mne by byl hřích nezafabulovat si nad tímto námětem a neudělat nějakou zábavnou sérii. Tady se producentům a autorovi povedl vytvořit velmi zajímavý příběh s krásnými postavami a je velká radost na tom pracovat,“ uvádí k novému seriálu jeho režisér Vojtěch Moravec.

Co chcete vědět o seriálu Banáni

Počet dílů: 8

Režie: Vojtěch Moravec

Scénář: Tomáš Vávra

Premiéra: Novinku uvede  prima+ 18. října

Herci v hlavních rolích

Osmidílná černá komedie se pyšní i perfektním hereckým obsazením. Diváci se mohou těšit na Cyrila Dobrého, Sandru Novákovou, Ondřeje Malého, Petru Horváthovou, Marsella Bendiga, Naďu Konvalinkovou, Josefa Cardu, Leoše Nohu a mnoho dalších.

Děj seriálu

Seriál se z velké částí odehrává v pohraničním supermarketu, ve kterém přeruší běžné předvánoční ráno šokující nález. Mladý skladník Jirka v podání herce Cyrila Dobrého objeví v banánech z Kolumbie kontraband kokainu stamilionové hodnoty. I přes počáteční pochybnosti se rozhodne začít drogy prodávat, a to s pomocí šéfové skladu Šárky, kterou ztvární herečka Sandra Nováková a člena ochranky Iggyho, kterého si zahraje Ondřej Malý.

Čtěte také: Víkendová jízda smrti: Už pár gramů kokainu vás může zabít

Nezkušená trojice si po sérii neúspěšných pokusů vybuduje funkční model distribuce drog přímo na pokladně prodejny prostřednictvím plyšáčků – odměn z věrnostní akce marketu. Postupem času se ale začnou objevovat různé problémy a naprosto neuvěřitelné zápletky, které si diváci nemohou nechat ujít.

„Jsem ráda, že Prima přináší divákům seriál podle námětu, který tu ještě nebyl, a mají tak možnost sledovat něco naprosto nového. Banáni zcela jistě osloví i mladší publikum a věřím, že se opravdu pobaví,“ říká ředitelka výroby skupiny Prima Lucia Kršáková.

„Fantastická je podle mě ta komediální stránka celého seriálu. Já jsem se opravdu bavila už při čtení scénáře a myslím, že je v něm opravdu velká řada humorných situací,“ potvrdila také Sandra Nováková, která se pro roli skladnice Šárky musela v maskérně dost výrazně proměnit, jak napovídají i první snímky. Tvůrce Banánů nenuceně pochválil i její kolega Josef Carda. „Myslím, že je to bezvadně napsané, je tam skvělá zápletka a opravdu je to velice vtipně udělané,“ láká ke sledování očekávané novinky Carda, představitel dobráckého vedoucího supermarketu


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.