Hnůj v hlavní roli. Páchnoucí výkaly si navoněného Alberta vždycky našly

ZOO – Hnoje si Albert užil dostatečně

Davida Gránského (31) vídáme coby Alberta v oblíbeném seriálu z prostředí zoologické zahrady téměř výhradně perfektně upraveného a v dokonale padnoucím obleku. Manuální práci se odjakživa vyhýbá a nijak se netají svým odporem ke zvířecím výměškům. Hnoje si ale na rozdíl od kolegů užil právě Albert nadmíru.

Vyhlášený lamač ženských srdcí začal nadbíhat ošetřovatelce Sid, jakmile se dozvěděl, že ve skutečnosti není žádnou chudou dívkou z dětského domova, ale patří do bohaté rodiny Novotných. Prospěchářský Albert si moc dobře spočítal, jak výhodné by bylo mít takovou partnerku po boku, a neváhal se proto v rámci své přetvářky doslova obětovat. Na chvíli překonal svůj odpor a snažil se dívce vypomoct s vyvážením hnoje. Jak se ale říká, karma je zdarma, a tak se vychytralý PR manažer ve smradlavých výkalech téměř vykoupal.

Jeho výraznou nelibost vůči chlévské mrvě využila i Eliška, když ho podezírala, že má prsty v únosu Sid. Devatenáctiletá Michaela Pecháčková tehdy doplatila na svou zvědavost a pátrání na vlastní pěst se jí stalo téměř osudným. Její nebojácná kolegyně převzala iniciativu a domnělého padoucha Alberta vyslýchala vskutku kuriózním způsobem. Na její metodu získat z něho doznání navoněný rozmazlený synek jen tak nezapomene.

Přestože se Albert od té doby změnil a po fiasku ve funkci ředitele zoologické zahrady k údivu všech začal sekat latinu, svatoušek z něj asi nikdy nebude. Už v úterý 29. srpna se mohou diváci těšit v premiérových dílech seriálu ZOO nejen na jeho osudy. Všem možným životním radostem i úskalím bude čelit jak zamilovaná Viky, tak ostatní oblíbení hrdinové. Fanoušci se ale dočkají také nových postav.

Čtěte také: Herečky Pecháčková, Petřeková a Černá milují vodu. Užily si ji pod hladinou i na surfu

Petra Hubáčková (Veronika Žilková) začne pracovat v zahradě jako uklízečka a do toho se pokusí urovnat svou minulost. Řada přijde také na rodinu Ovčíkových, kdy zlo bude potrestáno a do rodiny se připlete nový člen v podobě Dominiky Skoupé (Denisa Nesvačilová). Přikloní se tahle holka na stranu zla, nebo dobra? To se uvidí. Dějem zamíchá i Martin Preiss jako „Marty“ Pivoňka coby Adamův souputník z mise v Afghánistánu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.