Herečky Pecháčková, Petřeková a Černá milují vodu. Užily si ji pod hladinou i na surfu

Co přinesou nové díly seriálu ZOO po prázdninách

Michaela Pecháčková, Michaela Petřeková a Lucie Černá si o prázdninové natáčecí pauze oblíbeného seriálu z prostředí zoologické zahrady užívaly vodní živel pod hladinou i na surfu. Poslední chvilky volna pak prožily v aquaparku v Čestlicích spolu s fanoušky a zavzpomínaly na své zážitky, kdy je voda dostala do úzkých a kdy jim naopak vykouzlila úsměv na tváři.

Já vodu miluju, ráda jezdím k moři. Raději vodu než hory,“ má jasno Michaela Pecháčková, kterou už mají fanoušci seriálu ZOO tendence oslovovat jménem její postavy, tedy Sid.

„Vzpomínám si, že jako malá jsem jezdila se školou na plavání, ale plavat mě naučili až moji rodiče někde na dovolené. Naposledy jsem si vychutnala mořské opojení před měsícem v Turecku, kam jsem vyrazila s rodinou a užila si konečně pořádné volno. Moře, plavání a bazén střídaly snídaně, svačiny, obědy a večeře,“ svěřila se o dovolené ještě zasněně Michaela Pecháčková a s povzdechem dodala: „Krásně jsem se měla.“

Čtěte také, co dalšího potká seriálovou Sid:  Sid mele z posledního. Totálně vyčerpaná v noci vyděsí Viky a Filipa

Surfařka Lucie Černá ve vodním bubnu

S vodou jsem se naposledy utkala ve Francii, kde jsem surfovala. Dostala jsem se do bubnu, víru vody, a bez okolků přiznávám, že jsem měla strach,“ vzpomíná Lucie Černá, představitelka jedné ze seriálových dvojčat, Izy Janečkové, na dramatické chvilky, v nichž obvykle nezbývá než věřit v obrovské štěstí. „Nedá se nic dělat, jen musíte čekat, až vás to pustí ven. Nic mě ale neodradilo, člověk se oklepe a jede dál, surfování pokračovalo,“ dodala herečka.

Vodu si zamilovala také Michaela Petřeková coby Markéta Tomečková, jež v uplynulých dílech prošla velkou proměnou. Ovšem nesmí být horko. „Pokud jsem u vody, tak jsem opravdu ve vodě po krk a nechci jít ven. Horka nezvládám a nejvíc miluju moře. Potápím se a miluju pozorovat ten podmořský svět. Když je vedro a není voda, tak mě ven nikdo nedostane, raději se schovávám doma,“ přiznala Petřeková. Teď už trojice hereček opět natáčí nové díly seriálu ZOO, které uvidíte na Primě již od 29. srpna.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.