Sid mele z posledního. Totálně vyčerpaná v noci vyděsí Viky a Filipa

ZOO (128) – Sid přestává firmu zvládat

Na Michaelu Pecháčkovou (19) coby Sid je toho poslední dobou přespříliš. Po smrti otce se ocitla ve vedení úspěšné rodinné firmy, zároveň však nadále pracuje v zoologické zahradě. Maximální zápřah se na ní podepisuje více, než je ochotná si připustit. Uvědomí si to až ve chvíli, kdy svou nečekanou přítomností vystraší Viky s Filipem. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Sid se po tragické smrti otce Eduarda, jenž zahynul při ničivé tsunami, stala hlavní oporou všech členů rodiny Novotných. Po posttraumatickém syndromu babičky Sidonie, která chvíli žila v domnění, že je její syn stále naživu a brzy se vrátí ze služební cesty, se ocitla ve vedení úspěšné firmy. Zároveň však nadále pracuje v milované zoologické zahradě. Skloubit dvě zaměstnání není jen tak a na Sid začíná být znatelná únava a nevyspání. Všímá si toho nejen její přítel Adam, ale i maminka Alice.

O dceru si dělá tak velké starosti, že dokonce zajede za Sidonií a apeluje na ni, aby mladé dívce při řízení firmy pomohla. „Spí tři čtyři hodiny denně. Živí se kafem a energeťáky. Tak jak dlouho tohle ještě může vydržet?“ ptá se Alice v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete exkluzivně podívat již nyní na prima+. Šarmantní babička v podání Jany Švandové však trvá na svém a na rozhodnutí zůstat u Raula nehodlá nic měnit. „Tohle jsou přesně ty momenty, kdy se pozná, kdo je opravdu silný. Ona je jako já, takže to zvládne,“ je přesvědčená Sidonie.

Totální vyčerpání Sid se záhy naplno projeví v okamžiku, kdy si splete byt a namísto k Haďákovi zamíří k bývalé spolubydlící Viky. „Čau, co tady děláte?“ ptá se ospale udivené dvojice. „Chtěla jsem si dát něco k jídlu. Adam tu je?“ vysvětluje jako by nic svou přítomnost a pokračuje v nesmyslných otázkách. Až po chvíli ticha a nechápavých výrazech zamilovaného páru, který nedávno oslnil publikum svým duetem, jí dojde, co je špatně. Viky se domnívá, že je opilá, bohatá dědička sklářského impéria proto vše uvede na pravou míru. „Jsem hrozně unavená, v autě jsem usnula asi třikrát,“ přizná přátelům, kteří se jí okamžitě ujmou a nabídnou šikovné ošetřovatelce nocleh. Ona ale odmítá, chce se dostat k Adamovi stůj co stůj.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 5. 2024

Vypadáte dobře a cítíte se skvěle, Berani. Teď jen kdyby vaše domácí prostředí odráželo to, kým jste. Když se rozhlédnete kolem sebe, možná si uvědomíte, že není tak elegantní, jak by mohlo být. Dnes to můžete začít měnit. Začněte od základů – ukliďte a odstraňte nepořádek. Jakmile zmizí všechny cizí předměty, můžete se začít zabývat závažnějšími změnami.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.