Sidonii postihl posttraumatický syndrom. Myslí si, že je o rok míň a Eduard žije

ZOO (127) – Se Sidonií je něco špatně

Herečka Jana Švandová (76) se musí jako Sidonie vypořádat s jednou z nejhorších věcí na světě – smrtí vlastního dítěte. Není divu, že po neskonalém smutku se u ní projeví posttraumatický syndrom. Náhle změní chování a žije v rok staré realitě, v níž očekává návrat syna Eduarda ze služební cesty. Povede se Sid a Alici zařídit, aby prozřela? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Novotní se vyrovnávají s tragickou smrtí Eduarda, jenž zahynul v Thajsku při ničivé vlně tsunami. Sid se kromě práce v zoologické zahradě musí věnovat dalším pracovním povinnostem. Dočasně se z ní stala hlava úspěšné rodinné firmy. Navíc se snaží podporovat babičku a maminku, jak jen to jde. Dokonce začala přemýšlet o vlastním miminku, aby její milované přišly na jiné myšlenky.

Z plánu otěhotnět nakonec sešlo, Sidonie i Alice se shodly, že je na něco takového ještě příliš mladá, a daly to bohaté dědičce sklářského impéria jasně na srozuměnou. Jenže zatímco maminka v podání okouzlující Sabiny Laurinové se s manželovou smrtí jakž takž smířila, u babičky propukl posttraumatický syndrom. Zničehonic se začala chovat jinak, čehož si jako první všimne asistentka. „Něco je divně,“ varuje Sid a Alici v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete exkluzivně podívat již nyní na prima+. „Ona si myslí, že je loňský rok,“ vysvětluje zaskočené Sid a Alici, když nechápou, proč se Sidonie připravuje na neexistující schůzku. A je to ještě horší, než se zdá.

Zkraťte si čekání na další díly a zahrajte si ZOO pexeso!

Když ze své kanceláře vyhodí renomovaného psychologa s tím, že od něho rozhodně žádnou pomoc nepotřebuje, vyjde najevo další zádrhel pošramocené mysli. Nejenže se Sidonie chystá na dávno uskutečněná jednání, očekává také návrat Eduarda ze služební cesty. „To už úplně zešílela?“ ptá se zděšeně Alice a Sid jen smutně přikyvuje. „A vypadá to, že si myslí, že je táta naživu,“ dodává šikovná ošetřovatelka. Jak se rodina s nastalou situací vypořádá? Pomůže jim Adam a jeho zkušený kamarád vyjednávač?

Ohodnoťte seriál ZOO na Kinoboxu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.