Celebrity

27. června 2023 20:20

Žaneta Dernerová

Martin Preiss brzy zamíchá dějem v oblíbeném seriálu. S Pecháčkovou si už tyká

Show Jana Krause (16) - Martin Preiss

Herec Martin Preiss (50) se nově bude objevovat po boku Šimona Biliny (27) a Michaely Pecháčkové (19). Nastupuje totiž do populárního seriálu z prostředí zoologické zahrady. Přestože zatím neví, jak se bude jeho postava vyvíjet a zda bude spíš záporák, nebo klaďas, natáčení si pochvaluje. S mladšími kolegy už si i potykal.

Martin Preiss se v úspěšném seriálu objeví jako jeden ze souputníků Adama z doby, kdy byl na misi v Afghánistánu. Martin „Marty“ Pivoňka se jednoho dne zjeví v jeho blízkosti a hned se zakousne do svých tajných plánů. „Marty je člověk, který působil s Haďákem v Afghánistánu. Byl to velitel jednotky a mají spolu docela pevné pouto. Díky nabídce Haďáka se dostane místo Alberta do marketingu, protože spolu chtějí chviličku pracovat a strávit nějaký čas. Tím se začne v zoo etablovat a získávat kontakty,“ popisuje svůj nástup do seriálu Martin Preiss.

Herec má za sebou pár týdnů natáčení a vládne u něj spokojenost. „Věděl jsem, jak to tady chodí, a spoustu lidí tady znám léta. I tým v produkci, dělali jsme spolu na Krejzových, Sestřičkách, Dobrých zprávách…,“ vyjmenovává Preiss. Jaký bude jeho hrdina v seriálu ZOO, na jehož další díl se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, ještě není zcela jasné. „Zatím nevím úplně přesně, kam se moje postava vyvine. Jsou jisté náznaky, ale samozřejmě to nemůžu prozrazovat dopředu,“ mlží tajemně.

Syn hereckých legend Viktora Preisse a Jany Preissové přiznává, že to se záporáky a kladnými hrdiny má tak napůl. „Ze své podstaty bych asi radši hrál ty hodné, děje se mi ale asi kvůli mému obličeji, že většinou hraju ty záporáky. Přiznávám ale, že se zlosynové hrají samozřejmě lépe. Lidi vás sice pak nemají na ulici rádi a říkají, že jste pěkná… Obecně jsou ale záporáci výživnější a pro herce lepší. Na druhou stranu je otázka, kam se tenhle Márty vyvine. Může to být tak i tak. Myslím, že částečně záleží i na divácké přízni, protože podle toho, jak diváci budou postavu vnímat, se k tomu možná postaví i scenáristé,“ domnívá se Martin Preiss.

Čtěte také: Herci ukázali divákům zákulisí seriálu ZOO. Místo plazů makety, místo alkoholu šťáva

Hodně času bude trávit před kamerou se Šimonem Bilinou coby Adamem a Michaelou Pecháčkovou jako Sid, která aktuálně oplakává tragicky zemřelého otce. „Neznali jsme se, ale oba dva jsou velmi milí tím, že jsou podstatně mladší než já. Byli velice vstřícní a pochopitelně mi na začátku vykali. Nabídl jsem jim tykání, protože si nepřijdu tak starý, i když objektivně už to tak asi bude. To setkání bylo moc milé a doufám, že to na stejné vlně bude pokračovat i dál,“ uvádí. O tom, že Pivoňka ještě v zoo bude mít zásadní zájmy, není pochyb, jen jsou prozatím pod pokličkou. „Někdo mu padne do oka. Zaměří se na jistou osobu, kdo to bude, si ale zatím nechám jako tajemství,“ usmívá se potutelně Preiss.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.