Kamilovo romantické gesto se zákeřnou tečkou zmařeno! Albert zasahuje

ZOO (126) – Romantické gesto pro Kristýnu

Jan Kopečný (33) se nevzdává. Jako zlosyn Kamil neustává v oblíbeném seriálu jak s podvody, tak se snahou vyhrát sázku týkající se Sáry Milfajtové (31) coby Kristýny. V boji o její přízeň neváhá zajít do krajností a přijít s podlou fintou, kterou by mohla řešit i policie. Naštěstí se jako správný chlap a hrdina ukáže Albert v podání Davida Gránského (31). Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Kamil Ovčík si prostě nedá pokoj. Zatímco Albert se díky několika zásadním eskapádám mění k lepšímu a po životních lekcích začíná sekat latinu, Kamil ve svých levárnách neustává. V nechutné sázce o to, kdo z nich první dostane Kristýnu do postele, se nehodlá jen tak vzdát. Půvabnou průvodkyni se snaží ohromit romantickým gestem.

Obálka se vzkazem „Otoč se“ a následnou „serenádou“ by rozněžnila snad každou ženu. Ne však Kristýnu. „Opakovaně jsem ti říkala, že nemám zájem,“ reaguje až téměř podrážděně na Kamilovo vyznání v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. Ani toto veřejné odmítnutí ho ale neodradí. Při dalším dárku s dopisem, v němž prosí o poslední schůzku na rozloučenou, se ho v infocentru už zželí i Hrabalové. „To už by stálo za to, ne?“ navrhuje průvodkyni.

Kristýna se nakonec chopí její rady a s ničemou Kamilem se přece jen sejde. „Bylo by troufalé chtít ještě jednu večeři?“ ptá se rozmazlený synek a chrlí ze sebe samá sladká slůvka a omluvy. „Dáme jídlo a konec,“ trvá na svém průvodkyně, na niž prasklo, že je už od dětství zamilovaná do Alberta. Právě on ji zachrání před pořádným malérem. Kamil se totiž neštítí ničeho. S vědomím poslední šance Kristýnu dostat jí do pití zamíchá omamné látky. Polepšený Albert ale pohotově zasahuje.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.