Kamilovo romantické gesto se zákeřnou tečkou zmařeno! Albert zasahuje

ZOO (126) – Romantické gesto pro Kristýnu

Jan Kopečný (33) se nevzdává. Jako zlosyn Kamil neustává v oblíbeném seriálu jak s podvody, tak se snahou vyhrát sázku týkající se Sáry Milfajtové (31) coby Kristýny. V boji o její přízeň neváhá zajít do krajností a přijít s podlou fintou, kterou by mohla řešit i policie. Naštěstí se jako správný chlap a hrdina ukáže Albert v podání Davida Gránského (31). Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Kamil Ovčík si prostě nedá pokoj. Zatímco Albert se díky několika zásadním eskapádám mění k lepšímu a po životních lekcích začíná sekat latinu, Kamil ve svých levárnách neustává. V nechutné sázce o to, kdo z nich první dostane Kristýnu do postele, se nehodlá jen tak vzdát. Půvabnou průvodkyni se snaží ohromit romantickým gestem.

Obálka se vzkazem „Otoč se“ a následnou „serenádou“ by rozněžnila snad každou ženu. Ne však Kristýnu. „Opakovaně jsem ti říkala, že nemám zájem,“ reaguje až téměř podrážděně na Kamilovo vyznání v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. Ani toto veřejné odmítnutí ho ale neodradí. Při dalším dárku s dopisem, v němž prosí o poslední schůzku na rozloučenou, se ho v infocentru už zželí i Hrabalové. „To už by stálo za to, ne?“ navrhuje průvodkyni.

Kristýna se nakonec chopí její rady a s ničemou Kamilem se přece jen sejde. „Bylo by troufalé chtít ještě jednu večeři?“ ptá se rozmazlený synek a chrlí ze sebe samá sladká slůvka a omluvy. „Dáme jídlo a konec,“ trvá na svém průvodkyně, na niž prasklo, že je už od dětství zamilovaná do Alberta. Právě on ji zachrání před pořádným malérem. Kamil se totiž neštítí ničeho. S vědomím poslední šance Kristýnu dostat jí do pití zamíchá omamné látky. Polepšený Albert ale pohotově zasahuje.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.