Nové tváře v seriálu ZOO: Tajemná uklízečka, podvodník i potvora

Podzimní sezóna na Primě

Do nové sezony vstoupí seriál ZOO s novými příběhy i tvářemi. Partičku posílí tři nováčci – Veronika Žilková, Martin Preiss a Denisa Nesvačilová – a pořádně zamíchají životy hrdinů, se kterými už teď osud rukou scenáristů pěkně zatřásl. Na co se můžete těšit?

Rodina Novotných se potýká se ztrátou milovaného člověka. Eduard (Marek Taclík) zemřel, chod firmy padne na bedra Sid (Michaela Pecháčková), která tak přebíhá ze zoo do kanceláře, ve které vládne zlomená Alice (Sabina Laurinová). Ani všechny peníze světa jim nepomohly k tomu, aby ho zachránily, a toho se budou snažit využít jistí lidé.

Svoje místo si v ZOO najde i Petra Hubáčková (Veronika Žilková), která začne pracovat v zahradě jako uklízečka, a do toho se pokusí urovnat svou minulost. Řada přijde také na rodinu Ovčíkových, kdy zlo bude potrestáno a do rodiny se připlete nový člen v podobě Dominiky Skoupé (Denisa Nesvačilová). Přikloní se tahle holka na stranu zla, nebo dobra? To se uvidí.

Martin Preiss jako „Márty“ Pivoňka

Márty je bývalý velící důstojník z Afghánistánu, kde sloužil s Adamem „Haďákem“ Hruškou (Šimon Bilina). Osud je opět svedl dohromady a Márty začne pracovat v zoo. „Díky nabídce Haďáka se dostane na místo Alberta do marketingu, protože spolu chtějí chviličku pracovat a strávit nějaký čas. Tím se začne v zoo etablovat a získávat kontakty. Je otázka, kam se tenhle Márty vyvine. Může to být na stranu dobra i zla. Myslím, že částečně záleží i na divácké přízni, protože podle toho, jak diváci budou tu postavu vnímat, tak možná, že i scenáristé se k tomu nějak postaví,“ přiznává Preiss, kterého bude bedlivě střežit Michaela Pecháčková coby Sid. Ta z něho totiž rozhodně nadšená nebude. Zato její máma Alice (Sabina Laurinová) bude mít zamotanou hlavu.

Veronika Žilková jako Petra Hubáčková

Do zoo nastoupí Hubáčková jako nová uklízečka, přitom by mohla dělat daleko lepší práci. Je kvalifikovanější, ale i tak chodí s kýblem a vytírá podlahu. „Jdu do ZOO a nesu si s sebou tajemství, které prozatím ví jen scenárista a já. Před diváky ho necháme ještě ukryté. Začnu tam pracovat z jediného důvodu, protože se chci dostat k někomu, s kým mě pojí minulost. Uklízečku jsem ještě nikdy nehrála a moc mě baví jezdit s tím vozíkem a uklízecími potřebami. Petra působí velmi nenápadně, nechce na sebe upozorňovat, je to trošku taková detektivka. Chce zapadnout, aby mohla ten svůj detektivní plán uskutečnit,“ naznačuje svůj příběh Veronika Žilková. Ta se do seriálu těšila na kolegy, hlavně na Michaelu Pecháčkovou coby Sid. „Byla jsem nadšená, protože když jsme hledali do muzikálu Okno mé lásky hlavní představitelku, tak jsem v seriálu ZOO zahlédla Míšu Pecháčkovou a pozvali jsme ji díky tomu na konkurz. Je to můj kůň, kterého jsem přivedla do divadla, a jsem potěšena, že jsem dostala šanci potkat se s ní před kamerou. Kruh se hezky uzavřel.“

Denisa Nesvačilová jako Dominika Skoupá

Dominika se objeví jako zachránce rodiny Ovčíkových. Je dcerou Davida Ovčíka (Roman Štolpa), nevlastní sestrou Kamila (Jan Kopečný) a převezme rodinné podniky. Všichni jsou jí okouzleni, všem pomáhá, takže to vypadá, že je nesmírně pozitivní. Výsledkem ale je, že to dělá jen proto, aby se mezi všechny infiltrovala a pak zaútočila. „Kudy se přežene Dominika, tudy se valí problémy. Je to velmi chytrá a nebezpečná žena. Má rozjetých víc plánů, ale zdá se, že všechny její cesty vedou k Lucce Šteflové a Marku Němcovi,“ popisuje svoji postavu Nesvačilová, která už si pro ni našla přezdívku. „Moje Doňa Dominga, jak jí říkám, je hodně pestrobarevná. A že je to zase mrcha? Tvůrci ji asi nevidí ve mně. Já jako Denisa se svými postavami nemívám moc společného, zvlášť s těmi zápornými. Spíš asi vidí potenciál, že takové potvory dokážu zahrát přesvědčivě. Jsem jim za takové příležitosti vděčná, mám ráda, když je co hrát.“


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.