Viky si chce nechat Petrovy děti. Může to ale znamenat konec jejího vztahu s Filipem

Spolu zvládneme i Petrovy děti – ZOO (129)

Eva Burešová (30) je coby Viky v oblíbeném seriálu sice maminkou jen jednoho dítka, s láskou však pečuje také o dvě děti svého bývalého. Dokonce je rozhodnutá za ně převzít plnou odpovědnost. Marek ji od tohoto kroku ale odrazuje. Její vztah s Tomášem Klusem (37) jako Filipem by to prý mohlo vážně ohrozit. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Filip se ochotně stará nejen o malého juniora, jehož si zcela zamiloval a často mu dělá naprosto dokonalou chůvu, ale oblíbil si i Petrovy děti Bena a Sofii. Přestože oba neposedové bydlí s babičkou Danuší, tráví s nimi fotograf zoologické zahrady spoustu času a u Viky v bytě jsou jako doma. Jenže to by se mělo co nevidět změnit.

Úspěšná soudkyně se totiž musí naplno věnovat pracovním povinnostem a milovaná vnoučata se tak chtě nechtě budou vracet do zahraničí za tátou, ačkoliv jeho novou přítelkyni přímo nesnášejí. Viky malé školáky zbožňuje, a proto by je ráda měla ve své péči. „Chtěla bych Petrovi navrhnout, aby nám děti nechal. Ale znamená to, že s námi budou pořád,“ lehce zaskočí svým návrhem Filipa v seriálu ZOO, na jehož premiérové díly se můžete těšit od 29. srpna na Primě nebo je sledovat exkluzivně již nyní na prima+. Přestože je fotograf zprvu viditelně překvapený, nakonec Viky její nápad odsouhlasí. „My dva spolu zvládneme úplně všechno,“ ujišťuje ji.

Posléze si však zcela uvědomí, jakou zodpovědnost i časovou náročnost to bude obnášet. „Budou závislí jenom na nás. A já si nejsem jistý, že to zvládneme,“ svěří se se svými obavami kamarádovi Romanovi. I barman Marek zrazuje Viky od plánu vychovávat další dvě děti. „Filip to dělá kvůli tobě. Protože to chceš ty. Ale dříve či později toho na vás bude moc,“ nalije jí čistého vína a trvá na svém, i když mu Viky oponuje. „Dožene vás to. A ty o něj kvůli tomu přijdeš,“ varuje slavnou Lady X. Má pravdu? Skutečně mohou malí špunti ohrozit jejich láskyplný vztah?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.