Celebrity

25. července 2023 06:00

Zuzana Schneidewind

Tomáš Klus je dokonalá chůva. Přebalit cizí batole umí jako zkušený profesionál

ZOO (100) - Tomáš Klus jako chůva

Tomáš Klus (37) zúročil svoje otcovské zkušenosti na jedničku. Podívejte se v extra galerii, jak dokonale souzní s nejmladším hercem oblíbeného seriálu ze zoologické zahrady. Jak to jen dělá?

Že to Tomáš Klus, který nedávno oslavil narozeniny, umí s malými dětmi, předvedl již několikrát coby pyšný táta tří potomků. Písničkář a herec se nikdy netajil tím, že si otcovství užívá plnými doušky. Malý hošíček, s nímž Tomáše poslední dobou televizní diváci pravidelně vídají v seriálu ZOO, ale do Klusovic rodiny nepatří. Jde jen o několikaměsíčního herce. Přesto miminko na Tomáše reaguje jako na vlastního, a dokonce i takové scény, jako je třeba oblékání dupaček po přebalování, dává s úsměvem a spokojeným kukučem. Záviděníhodný dar!

Seriálová maminka Viky, která po útěku od přítele Petra zůstala na domácnost i malého juniora sama, se musí celkem ohánět. Kromě práce designérky také znovu zpívá v baru jako legendární Lady X. Trn z paty zoufalé krásce vytrhnul jako nejlepší a nejspolehlivější chůva právě fotograf Filip v podání Tomáše Kluse. I díky občasnému hlídání Péti k sobě našli cestu a aktuálně tvoří spokojený pár, jehož další osudy můžete opět sledovat se začátkem podzimní sezony na Primě nebo exkluzivně již nyní na prima+. Necháme se překvapit, zda jejich zamilovaný duet, s nímž vyhráli pěveckou soutěž, bude poslední, nebo je na pódiu bok po boku ještě uvidíme.

Že je práce s dětmi během natáčení tvrdý oříšek, protože jsou zcela nevyzpytatelné, vědí všichni. Někdy může být herec sebesympatičtější, a stejně se miminku nezalíbí. To pak namísto kýženého spánku či smíchu celý obraz propláče. Tomáš Klus nejspíš vyzařuje zvláštní charisma, protože jeho seriálový svěřenec se jen rozzáří štěstím, když herce spatří.

Čtěte také: Tomáš Klus má na miminko v seriálu zvláštní uspávací metodu

To devatenáctiletá Michaela Pecháčková, která se coby Sid v ZOO rovněž angažuje jako chůva, s péčí o malé děcko tak v pohodě není. „V tomto ohledu mi chybí praxe. Když jsem poprvé dostala prcka do náruče, trochu jsem se bála. Moc jsem nevěděla, jak ho správně držet, aby se mu něco nestalo nebo nezačalo plakat. Nakonec se to zvládlo, ale zapotila jsem se,“ přiznává sympatická herečka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.