Filipa svádí sexy modelka. Viky ho odmítla, úlet se přímo nabízí

ZOO (127) – Drahé fotky od Filipa

Eva Burešová (30) a Tomáš Klus (37) jsou coby Viky a Filip v oblíbeném seriálu spokojená dvojice. Mráčky se ale objevují v každém vztahu – i v tom jejich. Povinnosti, únava a nevyspání se jim vplíží do postele a zavdají Filipovi záminku k nevěře. Podlehne krásné modelce, která ho v zoologické zahradě okatě balí? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Viky a Filip stále tvoří zamilovaný pár a jejich láska jen vzkvétá, což dokázali i ve společném romantickém duetu, s nímž vyhráli pěveckou soutěž. Jenže sympatická brunetka už není jen nadaná barová zpěvačka a designérka, ale také maminka. A tak jim do milostného života zasahují každodenní starosti. „Jsem úplně hotová, nech mě spát,“ prosí Viky, zatímco se k ní Filip ráno tulí. „Když mě k sobě pustíš, nějaký spánek tě vůbec nenapadne,“ šeptá jí žádostivě. Jenže pracující máma malého miminka je unavená a nemá sílu se partnerovi věnovat tak, jak by si představoval.

Co čert nechce, zrovna v ten den si seznámení se slavným olympionikem vyžádá jedna z nejúspěšnějších českých modelek. „Strašně moc jsem vás chtěla poznat. Hrozně mi imponujete,“ nešetří komplimenty svůdná dívka v premiérovém díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý na Primě. „Co kdybych vám řekla proč někde u kafe?“ nabízí mu okamžitě schůzku, pro kterou by přihlížející Franta Kolman snad i vraždil. Ne však Filip. Krásku s díky odmítne a je rád, že tomuto sexy pokušení odolal. Jenže miss ví, co chce, a nehodlá se fotografa jen tak vzdát. Podaří se jí ho svést?

Seriál ZOO zpestří nové postavy

Do nové sezony vstoupí populární seriál s novými příběhy i tvářemi. Partičku posílí tři nováčci – Veronika Žilková, Martin Preiss a Denisa Nesvačilová – a pořádně zamotají životy hrdinů, se kterými už teď osud rukou scenáristů pěkně zatřásl. Na co se můžete těšit?

Petra Hubáčková (Veronika Žilková) začne pracovat v zahradě jako uklízečka a do toho se pokusí urovnat svou minulost. Řada přijde také na Ovčíkovy, u nichž zlo bude potrestáno a do rodiny se připlete nový člen v podobě Dominiky Skoupé (Denisa Nesvačilová). Přikloní se tato holka na stranu zla, nebo dobra? To se uvidí. Dějem zamíchá i Martin Preiss jako „Marty“ Pivoňka coby Adamův souputník z mise v Afghánistánu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.