Filipa svádí sexy modelka. Viky ho odmítla, úlet se přímo nabízí

ZOO (127) – Drahé fotky od Filipa

Eva Burešová (30) a Tomáš Klus (37) jsou coby Viky a Filip v oblíbeném seriálu spokojená dvojice. Mráčky se ale objevují v každém vztahu – i v tom jejich. Povinnosti, únava a nevyspání se jim vplíží do postele a zavdají Filipovi záminku k nevěře. Podlehne krásné modelce, která ho v zoologické zahradě okatě balí? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Viky a Filip stále tvoří zamilovaný pár a jejich láska jen vzkvétá, což dokázali i ve společném romantickém duetu, s nímž vyhráli pěveckou soutěž. Jenže sympatická brunetka už není jen nadaná barová zpěvačka a designérka, ale také maminka. A tak jim do milostného života zasahují každodenní starosti. „Jsem úplně hotová, nech mě spát,“ prosí Viky, zatímco se k ní Filip ráno tulí. „Když mě k sobě pustíš, nějaký spánek tě vůbec nenapadne,“ šeptá jí žádostivě. Jenže pracující máma malého miminka je unavená a nemá sílu se partnerovi věnovat tak, jak by si představoval.

Co čert nechce, zrovna v ten den si seznámení se slavným olympionikem vyžádá jedna z nejúspěšnějších českých modelek. „Strašně moc jsem vás chtěla poznat. Hrozně mi imponujete,“ nešetří komplimenty svůdná dívka v premiérovém díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý na Primě. „Co kdybych vám řekla proč někde u kafe?“ nabízí mu okamžitě schůzku, pro kterou by přihlížející Franta Kolman snad i vraždil. Ne však Filip. Krásku s díky odmítne a je rád, že tomuto sexy pokušení odolal. Jenže miss ví, co chce, a nehodlá se fotografa jen tak vzdát. Podaří se jí ho svést?

Seriál ZOO zpestří nové postavy

Do nové sezony vstoupí populární seriál s novými příběhy i tvářemi. Partičku posílí tři nováčci – Veronika Žilková, Martin Preiss a Denisa Nesvačilová – a pořádně zamotají životy hrdinů, se kterými už teď osud rukou scenáristů pěkně zatřásl. Na co se můžete těšit?

Petra Hubáčková (Veronika Žilková) začne pracovat v zahradě jako uklízečka a do toho se pokusí urovnat svou minulost. Řada přijde také na Ovčíkovy, u nichž zlo bude potrestáno a do rodiny se připlete nový člen v podobě Dominiky Skoupé (Denisa Nesvačilová). Přikloní se tato holka na stranu zla, nebo dobra? To se uvidí. Dějem zamíchá i Martin Preiss jako „Marty“ Pivoňka coby Adamův souputník z mise v Afghánistánu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.